Kompanija BAREL DOO iz Niša ovlašćeni je diler i distributer motocikala, skutera, četvorotočkaša i nautičkog programa proizvođača Yamaha, ali i ovlašćeni uvozni nekih od najpoznatijih brendova iz sveta moto-opreme – kaciga Shark, Momo Design i MT Helmets, odeće Acerbis, Oxford, Seventy Degrees, obuće Gianni Falco, SD… kao i kočionih pločica i diskova Brembo.

Barel će se na ovogodišnjem Motopassionu predstaviti na dva štanda – na jednom će biti izloženi najnoviji modeli motocikala i skutera Yamaha, a na drugom prateća moto oprema. Poseban adut je revolucionarni model motocikla na tri točka Noken, koji će kupcima biti predstavljen premijerno. Među novitetima se nalaze i modeli maxi skutera – XMAX300 Iron Max i XMAX400 Iron Max, kao i nov model sportske serije YZF-R125.

U sektoru opreme za motocikliste, najnoviji hit proizvođača Shark je model kacige Nano sa Swarovski kristalima, namenjen isključivo nežnijem polu. Među novitetima je i model Spartan Lorenzo Monster Mat, kao i najnovije grafike jedinstvene Drak kacige.

MT Helmets je ponudio nove modele i grafike jet kacige Le Mans, sa izmenjenom i poboljšanom unutrašnjom strukturom i materijalima. Ova kompanija, vodeća među proizvođačima kaciga, posvetila se i proizvodnji odeće i obuće i iznedrila je brend nazvan Seventy Degrees, koji će pored novih modela jakni, takođe biti predstavljen sa najnovijom linijom moto-cipela i čizama.