Na Salonu automobila u Beogradu CITROEN će predstaviti dve premijere, ali i početi da svečano obeležava 100 godina postojanja.

Na 700 m2 izložbenog prostora u hali 1 (putnički program) i hali 4 (komercijalni) Beogradskog sajma posetiocima će na raspolaganju biti izuzetan izbor aktuelnih modela i noviteta – C3, C3 Aircross, C-Elysée, C4 Cactus, C4 Spacetourer te druga vozila iz business i komercijalnog programa kao što su C3 Business, Jumpy i Jumper – i specijalnih uslova kupovine.

Citroen C3 Aircross

Prva premijera odnosi se na novi SUV C5 Aircross. Ima Citroenovo oslanjanje na hidrauličnim progresivnim jastucima i sedišta „advanced comfort“. Nudi i modularnost sa tri nezavisna, klizna i preklapajuća zadnja sedišta i zapreminom prtljažnika koja se kreće do 720 litara. Ovaj model donosi 20-ak savremenih inovativnih tehnologija za pomoć u vožnji.

Druga premijera je Citroen Berlingo najnovije generacije, nedavno nagrađen i u verziji putničkih i u verziji komercijalnih vozila.

Citroen Berlingo

Sve cene su promotivne, obezbeđeno je sajamsko finansiranje sa veoma niskim kamatnim stopama na kredite i za lizing kupovine, a tu su i brojni pokloni i druga iznenađenja za prve kupce.

Tokom sajamskih dana biće dostupna i test vozila najtraženijih modela za sve zainteresovane.

Citroen C4 SpaceTourer