Moto brendovi iz Delta Moto porodice – BMW Motorrad, Honda i KTM – biće predstavljeni na sajmu motocikala „Motopassion“ 2023. izuzetno atraktivnim premijerama.

Motocikl BMW S 1000 RR sada je još više fokusiran i preciznije usmeren ka čistim performansama. Kreiran za one koji uvek traže više. Nova restilizovana verzija dolazi sa aerodinamičnim M krilima i razvija 210 KS. Ekskluzivno nova tehnologija, direktno iz Super Bikea.

BMW M 1000 RR dolazi sa aerodinamičkim paketom koji je kompletno napravljen od karbona, a maksimalna brzina je povećana za 8 km/h. Motocikl koji nam dolazi direktno iz Super Bikea.

Motocikl BMW M 1000 R, prvi ikada BMW M 1000 RR. Najjači produkcijski hypernaked na svetu. Za sve one koji su vođeni strašću i spremni da prihvate izazove. BMW M RR je superbicikl predodređen za trke.

Motocikl Honda XL750 Transalp – u najsvežijem izdanju dolazi sa visokim performansama, potpuno novim dizajnom i vrhunskom opremom koja je neophodna savremenim vozačima. Njegove moćne karakteristike čine ga savršenim za produženo turing putovanje, kao i za urbanu vožnju. Ovaj Hondin motocikl napravljen je za vožnje koje garantuju komfor. Sedište je postavljeno na 850 mm (dostupno je i nisko sedište od 820 mm kao opcija), a položaj vožnje je uspravan za prirodnu kontrolu i snagu.

Honda CB750 Hornet je dokaz da se legendarni Honda Hornet vraća na velika vrata. Motocikl srednje kategorije dolazi sa agregatom zapremine 750 kubika, koja će pokretati i novi Transalp. Naglašavamo da se radi o potpuno novom motoru, a ne sređenoj verziji postojećeg tvin-cilindarskog agregata iste zapremine koji se nalazi i na NC750 liniji.

Motocikl KTM 390 Adventure za 2023. godinu kombinuje svestranost na svim terenima i dokazanu pouzdanost performansi , a da ne spominjemo točkove sa krakovima spremnim za avanturu, proverenu pogonsku jedinicu od 373 cc i šasiju vodeću u klasi.

KTM 890 Adventure / R KTM 890 Adventure i KTM 890 Adventure R je motocikl spreman za sve tipove terena: od autoputa do neravnih šljunkovitih površina, pa sve do gradskih užurbanih ulica. Dolazi sa snagom od 77 kW i obrtnim momentom od 100 Nm.

KTM 1290 Super Adventure S je projektovan da pređe najdivlji, najizazovniji teren sa neuporedivim sposobnostima i performansama vodećim u klasi. U ovoj godini dolazi sa novim još privlačnijim bojama. V2 motor optimizovan za avanturističke vožnje sa 160 KS i 138 Nm, dok prilagodljivi sistem tempomata i poluaktivno vešanje zajedno podižu manevrisanje i udobnost na dugim relacijama.

KTM 1290 Super Adventure R je razvijen da savlada čak i najdivlji, najteži teren dok demonstrira nenadmašnu kompetenciju i performanse.

KTM 890 Duke GP je bez premca u areni srednje težine. Dolazi sa potpuno novim i potpuno jedinstvenim bojama izvedenim iz GP sveta, laganom šasijom koja pruža neuporedivu agilnost u krivinama i snagom koja vas pokreće.

KTM 790 Adventure – komforan, lako upravljiv, efikasan i dugo iščekivan. Savršen za duga putovanja i odlično konstruisan za gradsku vožnju. Uvidevši da u svom segmentu adventure motocikala ima veliki jaz između 390 Adventure i 890 Adventure modela, KTM je rešio da u ponudu vrati 790 Adventure. Agregat na 790 Adventure je i dalje redni dvocilindraš radne zapremine 790 ccm i isporučivaće 93 KS (70 kW) i 87 Nm obrtnog momenta. Šasija je i dalje cevasta, ali je ogibljenje ažurirano i sada se 790 Adventure oslanja na najnoviju, potpuno podesivu WP Apex prednju viljušku sa prečnikom štapova od 43 mm i hodom od 200 mm.

KTM 790 Duke – originalni Scalepel se vratio. KTM 790 Duke dolazi za izuzetnom agilnošću i velikom preciznošću. Paralelni dvostruki motor LC8c od 799 kubika čini ga najkompaktnijim u svojoj klasi – smeštenim u jednoj od najlakših šasija.