Sa sedištem u Srbiji, kompanija usmerava svoje projekte usvajanjem ekološki osetljive vizije i razumevanja misije u energetskom sektoru.

EU HYBRID je jedina adresa na kojoj ćete dobiti kvalitet i najbolju uslugu, kao i podršku u najkraćem vremenskom roku, pre i posle prodaje, uz naš stručni tim koji ima veliko znanje o proizvodima i svom potrebnom opremom koju zastupamo.

U tom smislu, naša kompanija je izvršila prvu isporuku električnih autobusa do Beograda (Srbija) kao rezultat saradnje sa Turskom i Nemačkom, i zahvaljujuci tome što smo generalni distributer fabrike Bozankaya koja proizvodi električne autobuse, tramvaje, metro…

Dizajn autobusa rađen je prema potrebama grada, kao gradski autobusi velikog kapaciteta, ekološki prihvatljivi, tihi, efikasni i ekonomični.

Osim toga, naša kompanija je već započela rad na električnim biciklima u balkanskim zemljama koji će uskoro zauzeti svoje mesto na gradskim ulicama.

Autobus koji će posetioci imati prilike da pogledaju na sajmu napaja se električnom baterijom. 100% električni autobus, sa opcijama dužine 10m, 12m, 18m, 25m, omogućava brz utovar i istovar putnika, 100% niski pod, u skladu sa italijanskim CUNA, nemačkim VDV, StVZO standardima, sa opcijom kapaciteta 75 – 232 putnika. To je ekološki, tih, efikasan i ekonomičan gradski autobus.

Naši autobusi imaju mogućnost dometa do 300 km sa samo jednim punjenjem baterije od nekoliko sati.

Zahvaljujući ovakvim autobusima u Srbiji stvaramo ekološki prihvatljive zone sa nultom emisijom u gradskom saobraćaju, povećavamo efikasnost u urbanim zonama, i nudimo visoke performanse bez gubitka snage.