Suzuki Jimny

Novi Suzuki Jimny biće jedna od zvezda ovogodišnjeg Salona automobila. To nisu samo očekivanja, uvoznika, prodavca i servisera – kompanije EURO SUMAR, jer su novu generaciju tog kompaktnog terenca zvezdom već proglasili i najrenomiraniji specijalizovani evropski i svetski medijski poslenici.

Suzuki Jimny

U Beogradu će Jimny debitovati u najboljem izdanju – ne samo da će biti s „full“ paketom opreme, već ga je Euro Sumar i dodatno obogatio i ukrasio. Na istaknutom mestu, prvi put pred masovnom publikom će biti i Swift Sport. Na istom štandu u hali 1, Euro Sumar predstavlja i Swift Hybrid (posebna „brendaža“ ističe novu tehnologiju mekog hibrida), Ignis s pogonom na prednjim točkovima i paketima opreme „premium“ i „elegance“. Među eksponatima će biti i Suzukijev prodajni hit u Evropi – nova Vitara u verzijama 1.4 Premium, 1.4 Elegance i 1.4 Exclusive 4WD 6AT (sa šestostepenim automatskim menjačem i posebnom dodatnom opremom), kao i S-Cross 1.4 Elegance.

U hali 2, nivo C, bićе izložena bezmalo kompletna „postavka“ Suzukijevih vrhunskih motocikala i skutera dostupna našim kupcima: GSX-R 1000, V-Strom 250, V-Strom 650, V-Strom 650 XT, V-Strom 1000, SV 650, GSX-S 750, Address 110, Burgman 400 i Burgman 650 Executive.

Iz Euro Sumara poručuju da je većina vozila izloženih na sajmu već spremna za isporuku, pa su u ovom trenutku potencijalni kupci u Srbiji na izvestan način privilegovani: u čitavoj Evropi, naime, vlada izuzetna tražnji za gotovo svim modelima ove marke – i na nekim od najvećih tržišta na isporuku se čeka „u redu“.

Foto: www.suzuki-presse.de