Kompanija Guevara d.o.o. predstavlja četiri premijere motocikala CFMOTO i jednu ATV-a istog proizvođača, te jednu električnog skutera ZEEHO.

Motocikl CFMOTO 300 CLX je dokaz da klasičan ne znači i dosadan i da zanimljiv ne znači neozbiljan. Pouzdana i dokazana tehnička konstrukcija našeg agregata od 300cc kod ovog modela 300 CL-X je upakovana u neoklasični stil, sa dodatkom ekstravangacije.

Motocikl CFMOTO 450SR je model idealne zapremine za vozače početnike, ali i za one iskusne vozače koji žele atraktivan dizajn i visoke performanse. Aerodinamički razvijan u vazdušnom tunelu, opremljen detaljima sa Supersport motocikala, pokretan inovativnim dvocilindričnim agregatom, sa odnosom snaga/težina od 0.2, on donosi potpuno novi nivo u srednju klasu sportskih motocikala.

Motocikl CFMOTO 700 CL-X ADVENTURE je nesvakidašnji avanturista. Adventure verzija donosi nešto „grublji“ pristup u odnosu na ostale modele iz naše 700 CL-X game. Ono što ga izdvaja od ostalih je karakterističan stil i univerzalnost korišćenja, od mondenskih gradskih mesta do off-road trasa.

Motocikl CFMOTO 800 NK je privlačio veliku pažnju, od momenta kada je predstavljen kao koncept pod nazivom C-22. Sada je postao realnost, a pored avangardnog dizajna izdvaja se i najboljim performansama u svom segmentu.

Električni skuter ZEEHO AE8+ je prvi model iz našeg podbrenda ZEEHO koji stiže na tržište. AE8 je električni skuter visokih performansi i inovativnih dizajnerskih i tehničkih rešenja.

ATV CFMOTO CFORCE 625 OVERLAND je jedan od najpopularnijih modela u ATV svetu. Sada je dostupan u specijalnoj limitiranoj seriji pod nazivom Overland.