Grupacija Hörmann je internacionalna kompanija u stalnom razvoju koja u dobavljačkoj industriji za građevinarstvo posluje i van evropskih granica.

U 40 specijalizovanih fabrika proizvode se garažna i kućna vrata, štokovi, motori, sistemi za kontrolu pristupa i sistemi za odlaganje za tržište Evrope, Severne Amerike i Azije. Zastupljeni smo sa preko 100 sopstvenih filijala u više od 40 zemalja i u više od 50 zemalja posredstvom prodajnih partnera. Sa više od 6.000 zaposlenih u preduzeću koje je stopostotno vlasništvo porodice Hörmann ostvaruje se promet od preko milijardu evra.

Hörmann asortiman čine: segmentna, kipujuća i rolo garažna vrata, vrata za zajedničke garaže, industrijska segmentna vrata, industrijska rolo vrata, brza vrata, pretovarna tehnika, klizna višenamenska i protivpožarna vrata, motori za garažna i industrijska vrata, motori za kapije, kućna, ulazna vrata i sigurnosna vrata, metalna i drvena unutrašnja vrata, višenamenska i protivpožarna vrata, čelični štokovi i rolo rešetke, sistemi za kontrolu pristupa, sistemi za odlaganje.