KOMPP CO je firma iz Batajnice koja se dugi niz godina bavi uvozom i prodajom motocikala, delova i opreme. Na svom štandu predstaviće nekoliko noviteta – dvotočkaša i ATV/UTV vozila.

Husqvarna je svetski poznat brend u enduro i motokros segmentu. Na ovogodišnjem sajmu predstaviće dugo najavljivani motocikl Husqvarna Norden 901. To je izuzetan avanturistički motocikl koji pokreće glatki i obrtni 889 cc paralelni dvostruki motor smešten u okvir od lakog čelika.

Pored Husqvarne, predstaviće i motocikl GasGas SM 700, razigranog i živahnog karaktera na ulici. SM pruža vrhunske performanse u klasi, dinamično upravljanje i naprednu elektroniku.

Za one koji vole adrenalin na ATV vozilima, tu su SunF ATV/UTV gume za bezbednu vožnju, a zbog udobnosti za vozače i suvozače tu je i odličan izbor prednjih i zadnjih kofera u različitim dimenzijama i oblicima, te nešto novo – kanisteri za ATV/UTV vozila.

Kada je bezbednost vozača u pitanju, akcenat je na dodatnoj opremi. Za ljubitelje off-road terena od ponude izdvajaju Leatt opremu, čiji su zvanični distributeri za Srbiju. Upućeniji vozači znaju o kakvom brendu je reč, a Leatt pored standardne opreme nudi sertifikovane protektore za vrat, kolena, ruke i ramena. Pored protektora u ponudi su i zaštitne proteze za zahtevnije terene.

Dres, pantalone, rukavice i kaciga spadaju u osnovnu off-road opremu. Tu predstavljaju francuskog proizvođača Kenny.

Dodatnu sigurnost obezbedite italijanskom Forma obućom, koja iza sebe ima dugu tradiciju kvaliteta, kako za off-road, tako i za street vožnje, na Vama je da odlučite da li želite patike, cipele, kratke čizme ili Forma Enduro Pilot čizme robusnog izgleda, udobnosti, odličnih performansi i dugotrajnosti…

Michelin je dovoljno poznato ime kad se govori o pneumaticima, a iz ponude izdvajamo Michelin Pilot Road 6, gumu koja je na našem tržištu predstavljena početkom godine. Road6 je evolucija najpopularnije drumske gume Road5, dostupna u dimenzijama kako za većinu street motocikala, tako i za neke adventure motocikle.

Sa novom Airoh SPARK full face kacigom izrađenom od HRT-a, sa agresivnim i aerodinamičnim izgledom, ekstra širokim vizirom, integrisanim sunčanim vizirom, Bluetooth, stop wind-om i pin lockom, koji upotpunjuju Airoh Spark kacigu, udobnost je zagarantovana, jer svojim specifikacijama Airoh Spark spada u vrhunske kacige.