Novosti

Novosti2023-03-03T16:09:37+01:00

Šta nas čeka na sajmovima automobila i motocikala

55. Međunarodni salon automobila, najstariji i najreprezentativniji regionalni događaj u sektoru automobilske industrije, održava se na Beogradskom sajmu od 22. do 28. marta 2023. godine pod krilaticom „Koji je zvuk automobila?“. Već tradicionalni pratilac automobilskih priredbi na Beogradskom sajmu, Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“, koji ove godine doživljava svoje 15. izdanje, održava se u isto vreme i na istom mestu, što garantuje atraktivan sajamski događaj i uživanje za sva čula. Motivacioni slogan ove manifestacije je „Strast je uvek na dva točka“.

SIEMENS

Siemens je globalna tehnološka kompanija koja je već 175 godina simbol inovacija, kvaliteta i pouzdanosti, danas fokusirana na industriju, infrastrukturu, transport i medicinu. Od pametne infrastrukture za zgrade, distribucije energije, automatizacije i digitalizacije u procesnoj i proizvodnoj industriji, do rešenja za pametnu mobilnost, medicinske tehnologije i digitalnih zdravstvenih usluga, kreira tehnologije stvarajući dodatnu vrednost svojim kupcima. Siemens spaja digitalni i fizički svet i podstiče svoje kupce da transformišu svoje industrije i tržišta unapređujući živote milijardi ljudi svuda u svetu.

KMAG: KIA, VOLVO I GEELY

KMAG na na salonu automobila 2023. okuplja tri brenda: Kia, Volvo Cars i Geely. Brend Kia će izložiti svoje najatraktivnije modele među kojima izdvajamo: Niro (premijera), Sorento Hybrid (premijera), XCeed MY23 (premijera), EV6 GT (premijera), Ceed, Stonic i Sportage. Kupcima fizičkim licima će kao posebna prodajna pogodnost biti ponuđeno finansiranja sa veoma atraktivnom kamatnom stopom od 2,99% NKS na period od 60 meseci.

SAVEZ VOZAČA SRBIJE

Kao udruženje, Savez vozača Srbije je osnovan 1956. godine sa sedištem u Beogradu i pravni je sledbenik udruženja beogradskih šofera, osnovanog 1922. godine. Preko trideset godina, kao zastupnik u osiguranju, Savez vozača Srbije vrši registraciju vozila za pravna i fizička lica sa odloženim plaćanjem. Sistem odloženog plaćanja za registraciju vozila jednomesečnom fakturom posebno je interesantan pravnim licima. Iz tog razloga, korisnici usluga Saveza su brojne renomirane kompanije. Kao distributer JP „Putevi Srbije“ za elektronsku naplatu putarine, od 2015. godine omogućava korišćenje usluge u postpaid i prepaid sistemu u zemlji i inostranstvu. Savez vozača Srbije sadrži i uslugu rentiranja vozila za pravna i fizička lica. Osiguranje i rentiranje vozila Savez vozača Srbije radi zaštite osiguranika i drugih oštećenih lica nudi više vrsta osiguranja, obavezno osiguranje od autoodgovornosti, kao i dobrovoljna osiguranja: kasko osiguranje, osiguranje putnika, putno zdravstveno osiguranje i pomoć na putu. Kao domaćinska kuća svih vozača nudi kompletnu uslugu registracije

Konferencija za medije povodom sajmova automobila i motocikala

Konferencija za medije organizovana povodom 55. Međunarodnog salona automobila i 15. Međunarodnog sajma motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ pokazala je zbog čega ova sajamska manifestacija, za razliku od brojnih sličnih svetskih, opstaje uprkos problemima koji pritiskaju auto i moto industriju na globalnom nivou. Na te probleme ukazao je Zoran Lupšić, predstavnik Beogradskog sajma i koordinator ovog projekta, potcrtavajući da se ovoga puta ne može računati sa komercijalnim, prodajnim efektom i popustima, ni za izlagače ni za posetioce, po čemu se inače ovaj sajam razlikovao od većine drugih, jer poznate nepovoljne privredne i tržišne okolnosti nisu išle naruku ni uvoznicima ni potencijalnim kupcima. Ipak, zahvaljujući požrtvovanju uvoznika, na sajmu će se pojaviti čak 33 svetska brenda sa najnovijim modelima i tehnološkim rešenjima. Posebno je naglasio veliku ekspanziju modela i brendova, ali i povratak nekih „starih“, na sajmu „Motopassion“.

PORSCHE SRBIJA I CRNA GORA

Kompanija PORSCHE SRBIJA I CRNA GORA, generalni uvoznik za vozila marki Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA i Porsche, pripremila je za posetioce ovogodišnjeg međunarodnog sajma automobila niz premijera, električnih vozila i ekskluzivnih modela. U hali 1 beogradskog sajma Volkswagen će izložiti potpuno novi električni model ID.Buzz, iznova osmišljenog naslednika čuvenog Bullija. Još jedan model, iz sve veće ID porodice električnih modela, sportska verzija ID.4 GTX, biće prikazana u hali 1. Pored atraktivnih električnih modela premijerno će sajamskoj publici da se predstavi i novi Multivan koji je dokaz najmodernijih inovacija, vozilo koje je spremno za mnoštvo scenarija, od uživanja sa porodicom do poslovnog prostora na točkovima.

STAR IMPORT

Na ovogodišnjem 55. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, kompanija Star Import d.o.o. u hali 3 predstavlja sve Mercedesove podbrendove – AMG, G, Maybach i EQ. Brend Mercedes Maybach smatran je merilom za automobilski luksuz, stil i status još od 1921. godine. Maybach je najbolje od najboljeg, a ova težnja nastavlja da karakteriše jedinstvenu auru brenda do danas. Legendarni brend se neprestano unapređuje kako bi premašio najveća očekivanja izvanrednog.

S-LEASING

Na ovogodišnjem 55. Međunarodnom sajmu automobila S-Leasing će predstaviti svoje pogodnosti klijentima, a ujedno proslaviti i sopstveni jubilej – 20 godina uspešnog poslovanja. Osnovan 2003. godine, S-Leasing je jedna od prvih lizing kuća na srpskom tržištu. Zadovoljni klijenti prepoznali su ovu kuću kao jednog od tržišnih lidera po uslužnosti, pouzdanosti, uspešnosti i inovativnosti. S-Leasing pruža klijentima usluge finansiranja i putničkih i komercijalnih vozila, ali i mašina i opreme. S-Leasing je najbrže rastuća kompanija na tržištu lizinga po bilansnoj sumi i jedan od lidera u finansiranju na tržištu putničkih automobila, a iza dve decenije uspešnog poslovanja stoji preko 30.000 realizovanih ugovora i preko 14.000 zadovoljnih kupaca.

TAB BATERIJE

Kompanija TAB BATERIJE jedini je ovlašćeni uvoznik i distributer za teritoriju Republike Srbije Topla, Volthor, Vesna, Maxxom i TAB starterskih akumulatora, kao i TAB trakcionih i stacionarnih baterija. U svim regionima Srbije osigurana je servisna mreža gde kupci mogu rešiti sve probleme sa akumulatorom, bez obzira radi li se o fabričkoj grešci ili akumulator treba samo dopuniti. Budući da TAB prodaje u gotovo svim zemljama Evrope i svuda ima na isti način organizovanu servisnu mrežu, možemo reći da kupac TAB i TOPLA akumulatora ima organizovanu pomoć gde god krene svojim automobilom.

MARINKOVIĆ – HOFMANN

Servis HOFMANN „ELEKTRONIKA SERVIS“ počinje sa radom 1968. godine kao serviser auto servisne opreme za firme HOFMANN, KLEINDIENST, KERKER…, a od 1990. godine i kao generalni zastupnik, serviser i konsignater firme HOFMANN, pod imenom MARINKOVIĆ-HOFMANN. Po opremljenosti i kadrovima spada među vodeće firme u ovoj oblasti. Savremena oprema i alati omogućavaju brzo i kvalitetno pružanje usluga montaže i remonta mašina iz HOFMANN-ovog programa.

NATEP

Nacionalna asociacija tehničkih pregleda predstavlja grupaciju preduzeća koja koriste opremu koja je nabavljena i servisira se od strane „MARINKOVIĆ HOFMANN“. Uloga organizacije je da se na organizovan način rešavaju neka pitanja u vezi sa funkcionisanjem opreme, informisanjem radnika iz delatnosti tehničkog pregleda, kako bi se omogućilo da se poslovi odvijaju u skladu sa novim zakonskim propisima. SAFELANE 413/416/420 je uređaj za kontrolu, merenje i analizu sile kočenja kod putničkih, lakih teretnih, teretnih vozila i autobusa sa obrtnim valjcima.

BLACK HORSE

Black Horse je ponosan na svoju tradiciju koja počinje od 1952. godine. Danas je ova kompanija internacionalno ime u akumulatorskoj industriji na tržištima Evrope, Azije i Afrike. Vizija kompanije Black Horse je davanje pozitivnog impulsa razvoju regiona u kojima je prisutna. Uz dobra iskustva potrošača čiju svakodnevnicu razume, deli i unapređuje, energija kojom ova kompanija snabdeva vozila predstavlja i pokretač pozitivne energije u ljudima.

TOP SPIDER

Kompanija TOP SPIDER DOO se bavi izradom gumeno-tehničkih proizvoda za auto-industriju. Poslednjih godina akcenat proizvodnje je na crevima interkulera i turbine. Creva izrađujemo od specijalne gume, otporne na habanje i pritisak, sa originalnim brzim spojkama. Trenutno je u ponudi preko 2.000 različitih creva.

MN FLOORING

Firma MN FLOORING DOO je osnovana 2022. godine sa željom da unese inovativnost na tržištu podnih obloga. Naš cilj je bio da inspirišemo ljude, da malim promenama enterijera svojih radionica, garaža, lokala i ostalih poslovnih prostora, unaprede ne samo izgled svog prostora, već da im bude lakše za održavanje i rad. Naše podne obloge su napravljene od polipropilena i imaju širok spektar namena, kako za poslovnu tako i za privatnu primenu. Odlikuje ih visok stepen izdržljivosti, mogu da podnesu velike težine i otporne su na razna sredstva koja se koriste u radionicama kao što su kiseline i ulja. Montaža je jednostavna i može se uraditi samostalno, bez alata i bez posebnog pripremanja podloge.

EHRLE

Kompanija sa dugom tradicijom EHRLE GmbH je jedan od vodećih proizvođača visokopritisnih perača i samouslužnih autoperionica u Evropi. Naš portfolio se sastoji od samouslužnih autoperionica, stacionarnih i mobilnih visokopritisnih perača na hladnu i toplu vodu kao i od industrijskih usisivača, deterdženata i pribora za čišćenje za visokopritisne perače i samouslužne autoperionice. Naši proizvodi sa proizvode u našim fabrikama u Nemačkoj. Naša posvećenost se odnosi na svaki naš proizvod: kvalitet proizveden u Nemačkoj!

Go to Top