OBD2 DOO je kompanija koja se bavi prodajom autodijagnostika, kablova, adaptera i drugih pratećih proizvoda. OBD2 raspolaže iskustvom od skoro 15 godina u ovoj specifičnoj oblasti.

Na DDOR BG Car Show 07 OBD2 će prikazati najširi spektar uređaja koji danas čine vrhunac u svetu autodijagnostike i za sve nivoe autodijagnostike – uređaji za IMMO probleme, TPMS rešenja, dodatna oprema (osciloskopi, kamere i sl).

OBD2

Po prvi put će biti predstavljen i sistem za održavanje i kalibraciju ADAS (Advanced Driver Assistance System) sistema na vozilima najnovije generacije. Među ADAS sisteme spadaju adaptivni tempomati, front assist radari, front kamere za prepoznavanje linija na putu i saobraćajnih znakova, ali i night vision kamere za prepoznavanje pešaka u noćnim uslovima vožnje, senzori mrtvog ugla, senzori za automatsko parkiranje vozila itd.

Nijedan od ovih naprednih sistema ne može funkcionisati bez preciznog podešavanja i kalibracije, a sve o tome će posetioci da saznaju na štandu OBD2 u hali 2A.

OBD2