Kompanija PORSCHE SRBIJA I CRNA GORA, generalni uvoznik za vozila marki Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA i Porsche, pripremila je za posetioce ovogodišnjeg međunarodnog sajma automobila niz premijera, električnih vozila i ekskluzivnih modela.

U hali 1 beogradskog sajma Volkswagen će izložiti potpuno novi električni model ID.Buzz, iznova osmišljenog naslednika čuvenog Bullija. Još jedan model, iz sve veće ID porodice električnih modela, sportska verzija ID.4 GTX, biće prikazana u hali 1.

Pored atraktivnih električnih modela premijerno će sajamskoj publici da se predstavi i novi Multivan koji je dokaz najmodernijih inovacija, vozilo koje je spremno za mnoštvo scenarija, od uživanja sa porodicom do poslovnog prostora na točkovima.

Audi će publici predstaviti tri fantastična potpuno električna automobila: e-tron GT sa moćnim elektromotorima koji pružaju dinamične performanse vožnje, Audi Q4 e-tron, model koji je pravi predstavnik kompaktnih SUV vozila, i premijerno u Srbiji predstaviti novi Audi Q8 e-tron.

Pored električnih vozila Audi će da izloži i novi sportskih model performansi, Audi RS3.

Brend CUPRA, koji na neverovatan način spaja emocije, elektrifikaciju i sportske performanse, pored najprodavanijeg modela Formentor, te potpuno novog CUPRA Leon Boost, izložiće i potpuno električni model Born. Pored brenda CUPRA tu je i SEAT sa svojim modelima Arona i Tarraco.

U premijum hali 3 Beogradskog sajma pored brenda Audi zasijaće i PORSCHE modeli i to potpuno električni Taycan GTS, Carrera 911 GT3 RS i Cayenne Coupe Turbo.

Pozivamo sve ljubitelje automobila sa konvencionalnim ili električnim pogonom, da posete hale 1 i 3 Beogradskog sajma i upoznaju najnovija vozila Volkswagen grupe.