Javno preduzeće Putevi Srbije

Javno preduzeće „Putevi Srbije“ i Sektor za naplatu putarine će u periodu 22 – 31. marta 2019. godine, učestvovati na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu.

U hali 4 Beogradskog sajma, Sektor za naplatu putarine predstaviće zainteresovanim posetiocima sve prednosti elektronske naplate putarine (ENP) i druge značajne sadržaje kao što su: punjači za električne automobile, besplatan Wi-Fi duž deonica auto puta, aplikacija za mobilne telefone „Putevi Srbije“.

Javno preduzeće Putevi Srbije

„Putevi Srbije“ izlaganjem na sajmu žele da široj javnosti približe delokrug rada ovog javnog preduzeća i Sektora za naplatu putarine i da se predstave se na drugačiji način.

Posetioci će na licu mesta moći da kupe i dopune uređaj za elektronsku naplatu putarine koja predstavlja savremeni model beskontaktnog plaćanja putarine i omogućava prolazak bez zaustavljanja, posebno označenim saobraćajnim trakama, komfornu i bezbednu vožnju uz mogućnost ostvarivanja različitih popusta.

Zaposleni će predstaviti mobilnu aplikaciju „Putevi Srbije“ i uputiti posetioce o prednostima njenog korišćenja. Aplikacija pruža servisne informacije korisnicima puta o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, o stanju na putevima, vremenskim prilikama, mestima na kojima mogu da kupe ili dopune svoj ENP uređaj , kao i lokacije elektropunjača.