Renault je automobilski brend sa bogatom istorijom, predvodnik u segmentu električnih automobila u Evropi, koji oduvek proizvodi inovativna vozila. Strateškim planom Renaulution, Renault je pokrenuo ambicioznu transformaciju prema konkurentnijoj, uravnoteženijoj i elektrifikovanijoj ponudi vozila veće vrednosti. Ambicija brenda je da postane sinonim za savremeni duh i inovacije u području tehnologije, energije i usluga mobilnosti u automobilskoj industriji, ali i šire.

Na ovogodišnjem DDOR Eco BG Car Show Renault pretpremijerno predstavlja novi Megane E-Tech 100% Electric. U pitanju je prinova u svetu električnih automobila, koji je deo ekosistema u kojem vozila služe kao platforma za ugradnju najsavremenije programske opreme i sistema povezivanja, zbog čega nudi novi doživljaj vožnje.

Iz svoje bogate palete ekonomičnih automobila Renault na ovogodišnjem Sajmu automobila izlaže i Clio E-Tech koji sa svojim novim samopunjivim hibridnim motorom pruža neprevaziđeni užitak u vožnji i veću efikasnost potrošnje goriva. Kao i novi Megane Conquest koji spaja odlike savremenog SUV-a sa vrhunskom hibridnom tehnologijom.