Na ovogodišnjem 55. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, kompanija Star Import d.o.o. u hali 3 predstavlja sve Mercedesove podbrendove – AMG, G, Maybach i EQ.

Brend Mercedes Maybach smatran je merilom za automobilski luksuz, stil i status još od 1921. godine. Maybach je najbolje od najboljeg, a ova težnja nastavlja da karakteriše jedinstvenu auru brenda do danas. Legendarni brend se neprestano unapređuje kako bi premašio najveća očekivanja izvanrednog.

AMG – ova tri slova širom sveta označavaju vrhunske automobilske performanse, ekskluzivnost, efikasnost i izuzetno dinamično zadovoljstvo u vožnji. Adrenalin, brzina i preciznost – AMG vas zove da zakoračite u svet performansi i doživite ovaj brend sa svim čulima.

Sa brendom EQ, više od jednog veka našeg znanja o automobilima prebacujemo u električnu eru. EQ transformiše iskustvo vožnje, pružajući luksuz i performanse koje očekujete od jednog Mercedes-Benz vozila.

Legendarna G-Klasa stvorila je brend za sebe. G-Klasa je serija modela iz Mercedes-Benza sa najdužim stažom proizvodnje. Ona je praotac svih SUV vozila sa trokrakom zvezdom.

U hali 3a biće izložena Mercedes-Benz laka komercijalna vozila – Sprinter Tourer 319 CDI, Vito Tourer 116 CDI i T-Klasa 180.

Pred domaćom publikom premijeru imaju dva modela – potpuno električni EQS SUV i Mercedes-Benz GLC.

Tako će Merceses-Benz biti predstavljen sledećim modelima:

EQ: EQS SUV, EQE 350 4M, EQA

G: Mercedes-AMG G 63

AMG: Mercedes-AMG SL 53, Mercedes-AMG E53 Coupe, Mercedes-AMG GLA 35

MAYBACH: Mercedes-Maybach S-Klasa

Mercedes-Benz Core: Mercedes-Benz GLC

Laka komercijalna vozila: Sprinter tourer 319 CDI, Vito Tourer 116 CDI VTS, T-Klasa 180