TDF originalni auto delovi je privredno društvo sa sedištem u Beogradu (Zemun). Bavi se uvozom, veleprodajom i maloprodajom originalnih auto delova.

Glavni fokus je na nemačkim i ostalim evropskim vozilima uključujući Audi, BMW, Ferrari, Land Rover, Mercedes, Mini, Opel, Porsche, VW, Škoda…

TDF nudi proizvode visokog kvaliteta, prevashodno u oblasti vazdušnog ogibljenja (air suspension) i poklopca farova (headlight lens covers).

Posle višegodišnjeg iskustva u ovoj oblasti, kompanija se opredelila samo za odabrane evropske brendove, jer joj je kvalitet na prvom mestu.

S obzirom na visok kvalitet proizvoda, TDF je u mogućnosti da ponudi garanciju na celokupan asortiman u trajanju od 12 meseci.

Poklopci farova (headlight lens covers) poznatiji i kao „stakla farova“ se proizvode od visoko kvalitetne polycarbonate plastike (pc) sa uv zaštitom koja sprečava pucanje i da poklopac fara vremenom požuti.

U ponudi imaju preko 1000 različitih modela poklopaca farova, kao i kućišta farova (headlight housing).

Vazdušno ogibljenje (air suspension) ili vazdušno vešanje je pneumatski sistem vešanja koji poseduju luksuzna i suv vozila.

U ponudi imaju kompletan asortiman vazdušnog ogibljenja u koji spadaju: vazdušni jastuci, vazdušni amortizeri, blok ventili i kompresori.

U ponudi imaju i sve originalne auto delove za marke BMW, Mercedes, Audi, Volkswagen i Porsche, kao i ulja i maziva.