Ove godine Trion Motors izlazi na Sajam sa tri brenda motocikala. Osim standardnog Harley-Davidsona i Triumpha, prvi put na ovim prostorima, zapravo premijerno, predstavljaju brend Royal Enfield.

Royal Enfield je najstariji globalni brend motocikala sa kontinuiranom proizvodnjom od 1901. godine (stariji i od Harley-Davidsona). Prepoznatljiv je po motociklima engleskog klasičnog izgleda, retro stila. To je engleski brend koji se proizvodi u Indiji. U ponudi imaju modele klasike poput Meteor, Classic 350, Interceptor, Continental GT kao i avanturističke off-road modele, kao što su Himalayan i najnoviji Scram 411. Odnos cene i kvaliteta je više nego odličan, a modeli su proglašavani motorima godine nekoliko puta.

Osvojili su svet velikom brzinom, a u Evropi takođe pretenduju da osvoje tržište.

Od ove godine Royal Enfield motocikle, prateću opremu, garderobu kao i ovlašćen servis u Srbiji zastupa firma Trion Motors u Mercator centru (Bulevar umetnosti 4, 011 3049444).

Kupci imaju priliku da zakažu probnu vožnju i uvere se u sjajne performanse ovih motocikala, kao i da se upoznaju sa uslovima kupovine na kredit.

Cene Royal Enfield motocikala se kreću od 4.780 eura pa do 7.950 eura.