Kompanija SNOW DOO na Motopassionu 2023. predstavlja desetak premijera i noviteta tri brenda.

Motocikl TRIUMPH TRIDENT 660 je Uzbudljiv, moderan i pristupačan a donosi uzbuđenje i trostruku prednost uperformansama motora, vodeću tehnologiju u klasi i dinamiku upravljanja koja uliva poverenje. Izuzetno upravljiv i okretan sa novom šasijom i brendiranom opremom visokog kvaliteta uvodi čitavu novu dimenziju pouzdane zabave.

TRIUMPH BONNEVILLE T120 je motocikl čija legendarna šasija i unapređeno vešanje pružaju sigurno rukovanje sa opuštenim položajem za vožnju. Novi Bonneville je sada 7kg lakši, agilniji je i upravljiviji nego ikada. Brembo kočnice, dva moda vožnje, tempomat, abs samo su neke od karakteristika ovog modela.

Motocikl TRIUMPH BONNEVILLE BOBBER je autentičan, inovativan i uzbudljiv za vožnju. Podesiv položaj sedišta, preko 75 prilagođenih dodataka Bobber je dizajniran za sve one koji žele da ga učine jedinstvenim i prepoznatljivim

TRIUMPH ROCKET III. Vodećih neverovatnih 221 Nm obrtnog momenta iz najvećeg serijskog motora ikada. Tri cilindra, 2500ccm i 164 ks obezbediće vam neuporedivo ubrzanje i performanse.

TRIUMPH TIGER 900 RALLY PRO je uzbudljiv novi Tiger sa svojim performansama, tehnologijom, sposobnošću i stavom koji može da podnese svaku avanturu, od obilaska, putovanja na posao, do potpune zabave na terenu. Postavlja novi standard sa novim dodatnim funkcijama: Triumph Shift Assist, 6 modova vožnje, grejači sedišta i sistem za nadzor pritiska u gumama.

TRIUMPH TIGER 660, sa najviše snage u klasi. Agregat od 660 cc sa sjajnih 79 KS uz glatku, brzu i linearnu isporuku koja je prepoznatljiva za triple. Niska cena održavanja. Dve godine garancije bez ograničenja na kilometražu, dugački servisni intervali od 16.000 km, manje vremena u radionici i vrlo konkurentna cena čine posedovanje ovog Triumpha još pristupačnijim

Motocikl TRIUMPH TIGER 1200 RALLY PRO је novo merilo za avanturu, van puta i na putu. Najuzbudljiviji, najsposobniji, udobniji i laganiji Tiger 1200 ikada. Showa amortizeri, prenos preko kardana, LED svetla, veliki displej,… Samo su neke od karakteristika novog Tigera 1200

Motocikl INDIAN MOTORCYCLES CHIEF DARK HORSE Istorija i moderna tehnologija spojeni na jednom mestu.Thunderstroke 116 vazdušno hlađeni motor isporučuje 162 Nm obrtnog momenta za preticanje u bilo kojoj od šest brzina. Opremljen sa 4″ digitalnim displejem pruža funkcije navigacije, punjenja telefona, prikaza svih standardnih informacija o brzini, pređenom putu… Paljenje bez ključa kao i odabir moda vožnje takođe dolaze u standardnoj opremi.

SXS POLARIS RZR XP 4 1000 EPS. Podelite iskustvo sa porodicom i prijateljima. Moćni četvorosed koji zadržava kontrolu čak i na najnepredvidljivijim terenima sa 45,7cm hodom amortizera, širinom od 162,6cm i gumamа 29″ vas nikada neće „ostaviti na cedilu“.

UTV POLARIS RANGER XP 1000 EPS je neuporediva kombinacija snage i udobnosti za sve teške poslove. Ne zna za kompromise zahvaljujući svom snažnom motoru, vučnoj snazi i fantastičnom klirensu od 33cm.