BURNOUT

Kompanija BURNOUT DOO će na sajmu „Motopassion“ 2024. predstaviti najnovije modele motocikala brendova Ducati i Beneli, a ove godine, u svojstvu ekskluzivnog zastupnika, i dugoočekivani brend Kove.

Premijerno će biti predstavljena četiri modela Ducatija.

DUCATI MULTISTRADA V4 RS

Choose it all. Dizajnirana za trkačku stazu, stvorena za dug put. Desmo sistem, suvo kvačilo i ekskluzivnost u svakom detalju: nova Multistrada V4 RS je motocikl bez kompromisa, izraz najsofisticiranijeg Ducatijevog sportskog stava. Ovaj model daje mogućnost da živite svaki trenutak maksimalno. Za razliku od ostalih članova Multistrada porodice poseduje Panigale V4 agregat.

DUCATI MULTISTRADA V4 S GRAND TOUR

Born to travel. Udobnost i raznovrsnost bez kompromisa – svako putovanje će učiniti nezaboravnim iskustvom, to je sigurno. U standardnom paketu dolazi sa bočnim koferima, grejačem ručica, grejačem sedišta, prednjim i zadnjim radarom, centralnim štenderom, senzorom pritiska u gumama i maglenkama. Sa intervalom održavanja od 60.000 km, rekorder je u svojoj kategoriji. Dolazi u Livery varijanti sa crnim detaljima koji joj daju autentičan izgled.

DUCATI HYPERMOTARD 698

Live. Play. Ride. Jednostavan, lagan i agilan – karakteristike su koje najbolje opisuju ovaj „fun-bike“. Najsofisticiraniji jednocilindrični motocikl visokih performansi koji dostiže maksimalnu snagu motora u pomenutoj kategoriji – na vama je samo da sednete na ovoj motocikl i prepustite se zabavi. Poseduje agregat Mono Super Quadro. Ima i četiri režima vožnje: Sport, Road, Urban i Wet koje je moguće dodatno personalizovati kako bi se prilagodio svakom vozaču. Na sajmu premijerno će biti prikazan model Hypermotard 698 Mono RVE.

DUCATI DESERT X RALLY

Born in the desert and raised off-road. Bilo da tražite off-road avanturu ili takmičenje u reliju, DesertX Rally je tu da vam pomogne da savladate najteže izazove i pređete svoje granice. Mašina visokih performansi, dizajnirana da pređe pustinju, stene i šumu. Za razliku od standardnog DesertX-a poseduje Pro KYB vešanje sa povećanim hodom, većim razmakom od tla, ohlins amortizer upravljača, karbonsku zaštitu motora, znatno je viši i dolazi u Livery varijanti. Sam pogled na njega prenosi vas u atmosferu Dakar takmičenja.                                                     

Burnout predstavlja i dve premijere brenda Benelli.

TRK 702

Pravi izbor za motocikliste koji nižu kilometre! Benelli TRK 702 putno orijentisan motocikl sa prednjim točkom od 17 inča je čista avantura, izuzetno svestran, agilan i lak za vožnju, dizajniran tako da se uhvati u koštac sa bilo kojom vrstom rute. Idealan motocikl za sve one koji žele pouzdanog, autentičnog i dvotočkaša lakog za upotrebu. Jedinstvenog i izuzetno prepoznatljivog dizajna, na koji smo već navikli, sa svojim fluidnim i dinamičnim linijama, ovaj motocikl dopunjuje Benelli porodicu kroz svoju agresivnu prirodu i snažan identitet.                                                                                            

TRK 702X

Strast, sloboda i zabava u jednom motociklu, za koji god način da se odlučite on je bez ograničenja. Posebna pažnja se poklanja udobnosti i efikasnosti. Ima potpuno novi dvocilindrični redni agregat od 698 cc, koji isporučuje snagu od 70 ks (51,5 kW) pri 8000 o/min i obrtni moment od 70 Nm na 6000 o/min. Izuzetno svestran, okretan i upravljiv sa prednjim točkom od 19 inča, dizajniran za bilo koju vrstu rute – kako za asfalt tako i za put van njega.                                                   

I brend Kove će se predstaviti dvema premijerama.

KOVE 510x

Novi adventure motor srednje klase, udobna ergonomija, uspravan položaj za vožnju, podesiv upravljač i prostrano sedište nude udobnost za duge vožnje. Pored mogućnosti dugog puta na asfaltu, pogodan je i za adrenalinsku off-road vožnju. 510X model poseduje čelični okvir, lagan je i lak za rukovanje, a jedan je od najlakših u svojoj kategoriji. Opremljen je sa TFT ekranom i led osvetljenjem. 510X pokreće vodom hlađeni paralelni tvin motor od 498 kubika, koji isporučuje 47,6 KS i 45 Nm obrtnog momenta.                                            

KOVE 450 RALLY

Touch the dream. Ovaj model stvarno ostvaruje sve snove off road vozača. Direktno sa Dakara stiže na sajam. Jedinstvenog dizajna, lagan motocikl stvoren za ljubitelje avantura i pustinjske terene. I ove godine je, kao i prošle, uspešno završio Dakar trku što najbolje govori o kvalitetu i izdržljivosti ovih mašina. Poseduje tri velika rezervoara sa ukupnom zapreminom od 31 l.