KOMPP

KOMPP CO, jedan od lidera u oblasti uvoza i prodaje motocikala, delova i moto opreme, učestvuje na sajmu „Motopassion“ sa širokim spektrom svojih proizvoda, među kojima je čak sedam moto premijera.

Među modelima koje će izložiti su Husqvarna Svartpilen 401, Husqvarna Norden 901, Gasgas EC 300 TBI, Malaguti Madison 125, Jawa 350 CL Perak, Linhai 650 L i Husqvarna 701 Supermoto / Enduro.

Za ljubitelje off road terena iz ponude firme Kompp Co vredi izdvojiti i Kenny Racing opremu koja nudi sertifikovane protektore za vrat, kolena, ruke, ramena, kao i zaštitne proteze za zahtevnije terene. Posebno mesto zauzeće i off road oprema francuskog proizvođača Kenny, koja obuhvata dresove, pantalone, rukavice, kacige itd.

Za dodatnu sigurnost „zadužena“ je italijanska obuća Forma. U ponudi je veliki izbor obuće za sve vrste vozača: patike, cipele, kratke čizme ili Forma Enduro Pilot čizme robusnog izgleda.

Kao uvoznik Michelin moto programa za Srbiju Kompp Co će na sajmu premijerno predstaviti nove gume Michelin Power 6 i Michelin Anakee Road.

Najava začinjena vrhunskim kacigama ne sme izostati, pa će posetioci imati priliku da prvi put vide Airoh Commander 2 kacigu, koja se ističe kao vrhunac svoje klase.