MAZDA

MAZDA u Srbiji je uvoznik i distributer Mazda automobila za srpsko tržište koji se mogu kupiti putem mreže ovlašćenih Mazda partnera u pet gradova.

Na DDOR BG Car Show 08 Mazda predstavlja modele:

Mazda3 hatchback nudi dva motora e-Skyactiv G, kao i revolucionarni motor e-Skyactiv X koji primjenuje jedinstvenu Mazdinu tehnologiju kako bi doživljaj vožnje podigna na novi nivo. Svi motori opremljeni su sistemom Mazda M Hybrid koji omogućuje efikasnu potrošnju goriva i performanse.

Mazda3 sedan se na klasičan i prefinjen način ističe više od ostalih svojim jedinstvenim linijama koje na površini automobila odražavaju svetlost, stvarajući kompleksne i intrigantne oblike. Vrhunska japanska izrada omogućuje osećaj opuštenosti u putničkom prostoru koji pruža baš sve što je potrebno za izniman doživljaj vožnje.

Mazda CX-30 sa prefinjenim bezbednosnim inovacijama i naprednim tehnologijama obezbeđuje vozačima da eliminišu opasnosti i uživaju u savršenom fokusu na cestu. Karakteristike poput sistema nadzora vozača, inteligentnog sistema automatskog kočenja, sistema upozorenja na bočni saobraćaj spreda i sistema pomoći u vožnji u gustom saaobraćaju deluju zajedno kako bi se osigurala bezbednost svih putnika u vozilu.

Mazda CX-5 2023 se ističe u gomili, čak i kad stoji na mestu. Uravnotežena i iznimno agilna, Mazda CX-5 2023 jedini je SUV s dušom roadstera – pružajući precizno skretanje i zabavno upravljanje u vožnji, što proizlazi iz 30 godina iskustva u izradi svetski najprodavanijeg roadstera, legendarnog modela MX-5. Od vozne dinamike i protočnog dizajna do novih blagih hibridnih benzinskih motora, u svakom detalju Mazde CX-5 2023 ističe se celokupni osećaj moći i elegancije.

Mazda CX-60 postigla je najvišu ocenu bezbednosti – 5 zvezdica – Evropskog programa za ocenu bezbednosti novih automobila. Ocena se temelji na rigoroznim nezavisnim ispitivanjima sudarima i temeljitoj analizi sistema za pomoć vozaču, tehnologija za pasivnu i naprednu aktivnu bezbednost.

Mazda MX-5 je osmišljena za čisto uživanje u vožnji, njena preciznost, snaga i performanse pružaju nezaboravnu i zabavnu vožnju. Osim poboljšanog vešanja, sigurnosnih i tehnoloških karakteristika, bolja odzivnost i stil modela iz 2024. godine doveli su uzbudljiv užitak vožnje na otvorenom na novi nivo.