Kymco Shop: “Pametni” skuter Kymco AK550

KYMCO SHOP je uvoznik Kymco programa skutera, ATV vozila i rezervnih delova i – višegodišnji izlagač na Beogradskom sajmu.

Model koji se premijerno predstavlja na sajmu je skuter Kymco AK550, vodeći skuter “sport touring” klase i prvi skuter na svetu sa ugrađenom tehnologijom “pametnog telefona” u komandnu tablu.

Radi se o tehnološkoj perjanici fabrike Kymco, sa dvocilindričnim motorom visokih performansi sa jedinstvenim i osobenim zvukom. Skoro horizontalno postavljeni cilindri pomažu u spuštanju težišta motora. Sa savršenim balansom težine i performansi, sa 550 ccm, 54 KS i preko 160 km/h stvarne maksimalne brzine, AK550 nudi vrhunske performanse za ovu kategoriju. Komfor, vrhunska završna obrada, ergonomija, doprinose savršenim ocenama motora. Sedište donosi podesiv naslon za sedenje u dva položaja i udobnost za prelaženje dugih rastojanja. Vetrobran je takođe podesiv, u dva položaja, kako bi se poboljšala aerodinamičnost i zaštita. Potpuni LED farovi obezbeđuju amplitudu i dubinu osvetljenja, a potpuna LCD instrument tabla, interfejs opremljen tehnologijom “smart” telefona, predstavlja novinu u svetu skutera. “Key less” start sistem i grejači držača – ručica (koji se isporučuju u standardnoj verziji skutera) pružaju užitak koji se može pronaći kod vrlo malog broja skutera i motocikala. Vozi se sa A kategorijom.

[fusion_imageframe image_id=”1325″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2018/03/motopassion2018_kymco_0c3ec529.jpg[/fusion_imageframe]

Osim ovog, premijernog, pažnju posetilaca svakako će privući i modeli sa, još uvek, statusom noviteta, inače premijerno prikazani prošle godine – Kymco X-town 300i i Kymco New Downtown 350i, a pored njih biće izloženi modeli Xciting 400i, Agility R16+ 200i/125, Agility R16+ 50, Super 8, Agility Carry 50, VisaR 50/110 i ATV Kymco MXU 150.