Ski&Sea: Vrhunski outlanderi

SKI&SEA DOO je generalni uvoznik i serviser BRP (Bombardier Recreational Products) rekreativnih vozila i dodataka. Već dugi niz godina kompanija se bavi i prodajom i iznajmljivanjem vrhunskih brendova BRP-a kao što su Ski-Doo i Lynx motorne sanke, ATV Can-Am i Can-Am Side-by-Side vozila, Sea-Doo plovila, Evinrude vanbrodski motori i Spyder Roadster vozila za Sloveniju i druge zemlje (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Makedonija, Crna Gora, Kosovo i Albanija).

[fusion_imageframe image_id=”12883″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajam.rs/wp-content/uploads/motopassion2018_skisea.jpg[/fusion_imageframe]

Na sajmu Motopassion biće premijerno izložena dva modela outlandera – Maverick X3 X rc (sa širinom od 72 inča, X3 XRC turbo R maksimalno povećava svoju konkurentsku geometriju sa suspenzijom izvrsnih performansi točkovima i gumama izabranim za potpunu kontrolu. Kralj side-by-side vozila sa 3-cilindričnim Rotax Ace motorom koji je vodeći u industriji. Sa 172 HP* pri 7,250 obrtaja u minuti obezbeđuje brzinu bez obzira na teren. /Smart Lok tehnologija/) i MAX 1000 XT-P ABS – Anti Lock Braking System (ABS).

Biće izloženi i outlanderi MAX 570 XT ABS, Can-Am Traxter PRO HD8 i MAX 650 XT-P ABS.