S1 SYSTEM ONE: E-skuteri i E-trotineti

E-SKUTERI (NIU) će svim zainteresovanim posetiocima sajma Motopassion omogućiti da koriste poligon na kojem će moći da testiraju sve predstavljene modele.

Pored modela M1 i N1, koji su najprodavaniji pametni električni skuteri na svetu, eskluzivno na evropskom tržištu biće predstavljena U serija, koja je namenjena širem tržištu.

Tako će se pred posetiocima naći modeli NIU U1 Pro (ekskluzivno predstavljen u Evropi), NIU N1 Cargo (ekskluzivno predstavljen u Evropi), NIU N1, NIU M1 Sport, NIU M1 Pro.

Za modele iz N i M serije obezbeđen je sajamski popust od 10%, ali i povoljni uslovi kreditiranja. Sve povoljnosti pružene kupcima važe do kraja sajma.

Modeli koji će biti dostupni na poligonu za test vožnju ispred hale biće iz serije N i M.

[fusion_imageframe image_id=”1498″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2018/03/motopassion2018_e_skuteri_trotineti.jpg[/fusion_imageframe]

E-Trotineti (E-TWOW) će predstaviti električne trotinete E-TWOW, koji se prvi put pojavljuju na našem tržištu. Model koji će biti na raspolaganju za test vožnju biće S2 Booster Plus sa autonomijom baterije do 30 km i maksimalnom brzinom od 30 km/h.

I za E-trotinete obezbeđen je sajamski popust od 10% i povoljni uslovi kreditiranja, koji važe do kraja sajma.