V8 Motor Sport

[fusion_imageframe image_id=”3119|full” max_width=”” style_type=”” blur=”” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”yes” gallery_id=”yadea” lightbox_image=”” lightbox_image_id=”” alt=”Yadea elektro-skuter Z3″ link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2019/03/motopassion2019_yadea-e-skuter_02-1.jpg[/fusion_imageframe]

Samo 20 dinara dnevno – to je slogan pod kojim beogradska firma V8 MOTOR SPORT na 13. međunarodnom sajmu motocikala, kvadova, skutera i opreme Motopassion promoviše jedan od najjeftinijih vidova gradske elektro-mobilnosti.

Na štandu u hali 2 predstavljen je Yadea elektro-skuter Z3, za koji uvoznik navodi da je premijum kvaliteta. Ima autonomiju od 60 kilometara, koja, kada se ukalkulišu troškovi za punjenje baterija, dnevno košta samo 20 dinara! S elektromotorom snage 1.800 W dostiže maksimalnu brzinu od 50 km/h, vozi dva putnika, čiji je položaj u skladu sa savremenim ergonomskim zahtevima.

[fusion_imageframe image_id=”3117|full” max_width=”” style_type=”” blur=”” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”yes” gallery_id=”yadea” lightbox_image=”” lightbox_image_id=”” alt=”Yadea elektro-skuter Z3″ link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2019/03/motopassion2019_yadea-e-skuter_01-1.jpg[/fusion_imageframe]

Osnova je karbonske konstrukcije, a ono što ga svrstava među poželjnije su i disk kočnice napred i nazad, digitalni brzinomer, led svetla takođe napred i pozadi, “ablend” svetlo, četiri migavca, gasni amortizeri napred i pozadi, tubeles pneumatici, roll bar zaštita za noge, zadnji i bočni katadiopteri i blatobrani. Ima dve brzine i parking mod, parkira se na dve nogice, uz mogućnost kosog parkiranja. Poseduje litijum bateriju od 72 V, 20 Ah za koju se garantuje 1.000 punjenja, što, imajući u vidu autonomiju od 60 km, znači gotovo 60.000 pređenih kilometara. Tu je i punjač 220 V. Ovaj skuter ima masu od 75 kg, a dimenzije su mu 1.800 x 740 x 1.100 mm. Uz njega se dobijaju dva ključa, a poseduje i alarm sa daljinskom komandom.

Cena Yadea e-skutera je 2.200 evra (u dinarskoj protivvrednosti). Može da se kupi i na beskamatni kredit, a osim na Beogradskom sajmu, više informacija može se dobiti i na telefon 011/2083-953.