DACIA

Na ovogodišnjem BG Car Show DACIA predstavlja svoju gamu vozila dopunjenu atraktivnim limitiranim serijama. Zvezda štanda će biti Duster Proud, a u pitanju je ograničena verzija koja je lansirana povodom obeležavanja 15 godina od postojanja brenda Dacia u Evropi.

Dacia Duster startuje sa cenom od 12.590 € u verziji Essential TCE 100, dok Dacia Sandero u verziji Essential 75 dolazi po ceni od 8.690 €.

[fusion_gallery layout=”” picture_size=”” columns=”” column_spacing=”0″ gallery_masonry_grid_ratio=”” gallery_masonry_width_double=”” hover_type=”” lightbox=”yes” lightbox_content=”” bordersize=”” bordercolor=”” border_radius=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_gallery_image image=”http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2020/03/bgcs2020_dacia-sandero-1.jpg” image_id=”3678″ link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2020/03/bgcs2020_dacia-logan-1.jpg” image_id=”3676″ link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2020/03/bgcs2020_dacia-lodgy-1.jpg” image_id=”3674″ link=”” linktarget=”_self” /][/fusion_gallery]

Kao i svake godine, svi kupci će moći da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Dacia Finansiranja, a za ovu godinu je pripremljen kredit u dinarima ili evrima sa progresivnom kamatnom stopom u zavisnosti od perioda finansiranja. Posebno se izdvajaju krediti u evrima sa kamatnom stopom 0,99% za period od 36 meseci ili sa kamatnom stopom od 2,99% za period otplate od 60 meseci.

Inače, Dacia je za svoje kupce pripremila specijalne sajamske uslove „Plus 1“ u toku sajamskog meseca, a ponuda podrazumeva: tri godine redovne garancije, još jednu godinu garancije dodatno; dodatni osnovni servis, jednu godinu kasko osiguranja.