Renault

[fusion_imageframe image_id=”3761|full” max_width=”” style_type=”” blur=”” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”yes” gallery_id=”” lightbox_image=”” lightbox_image_id=”” alt=”Renault Captur” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” filter_hue=”0″ filter_saturation=”100″ filter_brightness=”100″ filter_contrast=”100″ filter_invert=”0″ filter_sepia=”0″ filter_opacity=”100″ filter_blur=”0″ filter_hue_hover=”0″ filter_saturation_hover=”100″ filter_brightness_hover=”100″ filter_contrast_hover=”100″ filter_invert_hover=”0″ filter_sepia_hover=”0″ filter_opacity_hover=”100″ filter_blur_hover=”0″]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2020/03/bgcs2020_renault-captur-1.jpg[/fusion_imageframe]

Na DDOR BG Car Show 07 RENAULT predstavlja potpuno obnovljenu i mladu gamu vozila, koju će na ovogodišnjem sajmu upotpuniti nova zvezda, model Novi CAPTUR. U pitanju je model koji je na ovdašnje tržište stigao krajem januara, a sada će premijerno biti prikazan široj publici.

Za kupce koji se odluče za kupovinu u toku sajamske akcije Renault je pripremio posebne verzije i ponude za modele:

Clio Generation TCE 75 po ceni od 10.290 € sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim sajamskim bonusom, za automobil sa aluminijumskim felnama, multimedijalnim uređajem Media Nav sa navigacijom i klima uređajem. Ukoliko se kupac odluči na kupovinu staro za novo može da računa i na dodatni bonus u iznosu od 200 €, kao i na još dodatnih 200 € ukoliko kupovinu realizuje putem Renault finansiranja.

Megane Grandcoupe Limited 115 dolazi po ceni od 15.730 €, sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim sajamskim bonusom za model koji podrazumeva automatski klima uređaj, multimedijalni sistem R-link sa navigacijom i aluminijumske felne. Kod modela Megane GrandCoupe je moguće ostvariti i dodatne bonuse u iznosu od po 300 EUR za kupovinu staro za novo i kupovinu putem Renault finansiranja.

Kadjar Intens TCE 140, sa automatskim klima uređajem, multimedijalnim sistemom R-link sa navigacijom i aluminijumskim felnama, sa sajamskim popustom dolazi po ceni od 20.490 € sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim sajamskim bonusom. Kod modela Kadjar je moguće ostvariti i dodatne bonuse u iznosu od po 500 € za kupovinu staro za novo i kupovinu putem Renault finansiranja.

Kao i svake godine, svi kupci će moći da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Renault finansiranja, a za ovu godinu je pripremljen kredit u dinarima ili evrima sa progresivnom kamatnom stopom u zavisnosti od perioda finansiranja. Posebno se izdvajaju krediti u evrima sa kamatnom stopom 0,99% za period od 36 meseci ili sa kamatnom stopom od 3,99% za period otplate od 60 meseci.

Renault tradicionalno za svoje kupce ima fantastičnu sajamsku ponudu. Za kupce koji se odluče za kupovinu bilo kog putničkog vozila u toku sajamskog meseca, ta ponuda podrazumeva: sajamski bonus u iznosu do 500 € u zavisnosti od modela i 5 godina garancije; bonus do 500 €, u zavisnosti od modela, za kupovinu po principu „Staro za novo“; bonus do 500 € u zavisnosti od modela, za sve koji se odluče na kupovinu vozila putem Renault finansiranja.

[fusion_gallery layout=”masonry” picture_size=”” columns=”1″ column_spacing=”0″ gallery_masonry_grid_ratio=”” gallery_masonry_width_double=”” hover_type=”” lightbox=”yes” lightbox_content=”” bordersize=”” bordercolor=”” border_radius=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_gallery_image image=”http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2020/03/bgcs2020_renault-clio-1.jpg” image_id=”3765″ link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2020/03/bgcs2020_renault-kadjar-1.jpg” image_id=”3767″ link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2020/03/bgcs2020_renault-megane-1.jpg” image_id=”3769″ link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2020/03/bgcs2020_renault-trafic-1.jpg” image_id=”3759″ link=”” linktarget=”_self” /][/fusion_gallery]