NIS – NAJVEĆI I NAJBOLJI

NIS je jedna od najvećih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi i lider na domaćem tržištu naftnih derivata.

Raspolaže najvećom maloprodajnom mrežom na domaćem tržištu, a mrežu benzinskih stanica NIS-a u Srbiji i zemljama regiona čini više od 400 maloprodajnih objekata. Na tržištu NIS nastupa sa dva brenda: NIS Petrol i Gazprom benzinske stanice.

Benzinske stanice NIS-a predstavljaju sinonim za kvalitet proizvoda i usluga, a za svoju maloprodajnu mrežu NIS je dobio značajna priznanja kao što su: Najbolje iz Srbije, Best Buy Award, Najbrend, Superbrands.

Sve vrste goriva na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama prolaze strogu i redovnu sistemsku kontrolu kvaliteta i odgovaraju najstrožijim zahtevima domaćih i međunarodnih standarda. Pored standardnih derivata domaće proizvodnje, svojim potrošačima NIS nudi i premijum G-Drive goriva, proizvedena u Rafineriji nafte Pančevo prema najvišim tehnološkim standardima.

Raznovrsna gastronomska ponuda uz širok spektar robe široke potrošnje, dostupni su potrošačima u okviru Drive Cafe restorana, na NIS Petrol i Gazprom maloprodajnim objektima. Među mnogobrojnim proizvodima izdvaja se i fruškogorska prirodna izvorska voda brenda „Jazak“ koji posluje pod okriljem NIS-a. „Jazak“ voda već više od 17 godina proizvodi se i puni u istoimenom pogonu za pijaću vodu, u okviru nacionalnog parka Fruška gora, u skladu sa najvišim tehnološkim, industrijskim i bezbednosnim standardima u ovom segmentu proizvodnje.

Kako bi svojim potrošačima olakšali kupovinu goriva na benzinskim stanicama, NIS je prvi u Srbiji omogućio plaćanje za gorivo bez odlaska na kasu, putem Drive.Go aplikacije. O uspehu NIS-a svedoči i činjenica da program lojalnosti kompanije, „Sa nama na putu“, ima više od milion zadovoljnih korisnika. Reč je o programu koji je pokrenut sa ciljem da se potrošačima omogući da prilikom svake kupovine na NIS benzinskim stanicama sakupljaju bonus poene i na taj način ostvaruju značajne uštede. Tokom poslednjih godina „Sa nama na putu“ je obogaćen dodatnim funkcionalnostima, a odnedavno program lojalnosti NIS-a dostupan je i putem istoimene mobilne aplikacije.

NIS neprestano radi na daljem unapređenju proizvoda i usluga, i istovremeno ostaje posvećen nastavku ulaganja u razvoj i modernizaciju maloprodajne mreže. Samo u 2021. godini kompanija NIS je izgradila ili rekonstruisala 10 benzinskih stanica u Srbiji, među kojima i nova Gazprom benzinska stanica „Sokolići“, prvi maloprodajni objekat na auto-putu „Miloš Veliki“.

Pored poslovnih aktivnosti, NIS realizuje i brojne društveno odgovorne projekte čiji je cilj da se unapredi život zajednice u kojoj kompanija posluje. Pod sloganom „Budućnost na delu“, kompanija NIS podržava brojne projekte u oblasti obrazovanja, javnog zdravlja i socijalne zaštite, kulture, sporta i zaštite životne sredine, a kroz različite društveno-odgovorne inicijative kompanija je od 2009. godine uložila više od 4,1 milijardu dinara.