poljobit

Preduzeće POLJOBIT DOO bavi se veleprodajom gvožđarske robe i to prvenstveno ručnih i električnih alata, potrošnog materijala i zaštitne opreme.

Zastupnik je nekoliko inostranih firmi za teritoriju Republike Srbije. U svom stalnom asortimanu ima preko 2000 artikala (raspoloživo na stalnom lageru u procentu od 90%) kao i 3500 artikala koji su dostupni u roku od nekoliko nedelja. Proizvodi iz našeg asortimana mogu da se nađu na teritoriji cele države kako u tradicionalnim radnjama tako i u velikim sistemima.

poljobit

Na Sajmu automobila izlažemo program profesionalnih ručnih alata i zaštitne odeće i obuće iz brenda Neo kao i program profesionalnih i poluprofesionalnih električnih alata brenda Graphite Pro i Graphite. Vlasnik tih brendova je Grupa Topex – Poljska (čiji je Poljobit ovlašteni predstavnik za teritoriju Republike Srbije).

Asortiman ove kompanije odlikuje moderan dizajn, pouzdanost i pre svega odličan odnos cene i kvaliteta. Tome u prilog govori i činjenica da daje 25-godišnju garanciju na brend NEO.

poljobit