Kompanija STEVČEVIĆ CO nastavlja tradiciju praćenja trendova vezanih za bezbednost u saobraćaju kao i predstavljanje inovacija na Sajmu automobila.

Na ovogodišnjem sajmu Stevčević Co premijerno predstavlja:

– Mobilni droga test aparat. Aparat omogućava da se na licu mesta utvrdi prisustvo psihoaktivnih supstanci u uzorku (pljuvačka). Ovakvom inovativnom metodom omogućeno je da se u periodu od maksimalno pet minuta dobije rezultat te da se na brz, efikasan i pouzdan način dobije informacija da li je vozač pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Aparat vrši testiranje na 16 psihoaktivnih supstanci.

– Novi tip alkometra sa aktivnim i pasivnim modom i novim softverom. Ovaj aparat značajno ubrzava testiranje.

– Novi taksimetar (model u skladu sa novim pravilnikom i novim standardima EC).

Tacho Drive Timer, uređaj koji olakšava vozačima kamiona kretanje u okviru 1 minuta.

Tahomatt Yellow Full softver za obradu podataka iz digitalnih i analognih tahografa u skladu sa regulativama AETR/561, Anex 1b.

– MDVR – Mobilni video nadzor za vozila, koji Stevčević CO na DDOR BG CAR SHOW 06 predstavlja premijerno. MDVR omogućava sliku u realnom vremenu iz vozila, praćenje lokacije vozila, instalaciju panic tastera, snimanje dešavanja iz vozila na mobilni hard disk. (Kupovinom određenih svetlosnih konzola tokom trajanja sajma kompanija poklanja MDVR).

Stevčević CO - Bezbednost sa garancijom

Deo obimne sajamske ponude su i najnoviji modeli svetlosno-zvučne signalizacije:

Kamere za vožnju unazad (kamera + monitor), kоје omogućavaju da vozač u svakom trenutku zna šta se dešava iza ili oko vozila prilikom kretanja unazad. Veoma značajno za vozila gde je ograničena preglednost, snimanje u dnevnom i noćnom režimu rada.

Back up alarm za kretanje unazad. Upozorava na približavanje vozila koje se kreće unazad.

– Novi Back up alarm namenjen rudnicima, kamenolomima, radnim mašinama. Аlarm је zaštićen specijalnim membranama koje štite od prašine i blata, sa doživotnom garancijom.

Sajamsku postavku čini i nova generacija rezervnih delova za nove kamione, te Webasto grejači za teretna i komercijalna vozila.