KIA, VOLVO, GEELY i LYNK&CO

Kompanija SERVICE MAXX AUTO DOO je ovlašćeni uvoznik i distibuter za vozila iz programa Volvo, Geely i Lynk&Co. Ove godine se izvode i značajni radovi na povećanju kapaciteta prodajno-servisne mreže u Beogradu, kako bi se zadovoljili najstroži standardi i vlasnicima svih zastupanih brendova pružio komfor bez presedana.

Kompanija KIA AUTO DOO je ovlašćeni uvoznik i distributer za Srbiju za vozila iz programa Kia i već 25 godina uspešno posluje u našoj zemlji. Ove godine se izvode i značajni radovi na povećanju kapaciteta prodajno-servisne mreže u Beogradu.

KIA AUTO i SERVICE MAXX AUTO posluju u sastavu kompanije SEEAG iz Ljubljane, jedne od najvećih automobilskih grupacija u jugoistočnoj Evropi.

Ove kompanije na sajmu DDOR BG Car Show 08 nastupaju sa 4 brenda: Kia, Volvo Cars, Geely i Lynk&Co.

Brend KIA će izložiti svoje najatraktivnije modele, među kojima se izdvaja ekskluzivna premijera električnog modela Kia EV9 – finalista izbora evropskog i svetskog automobila godine. Pored njega, posetioci sajma će videti o ostale modele iz game: Picanto, Stonic, XCeed, Proceed, Sorento i EV6, dok se najveće interesovanje kupaca očekuje za porodični hedžbek Ceed po sajamskoj ceni od 18.299 evra, kao i za najprodavaniji SUV u Srbiji već 3 godine zaredom – model Sportage, po sajamskoj ceni koja startuje od 24.399 evra.

Kompanija VOLVO će izložiti svoje najprodavanije modele: XC40, XC60, XC90, S90 i električnu premijeru EX30. Sajamska prodajna akcija će se odnositi na bogato opremljene Nordic modele sa produženom garancijom do 5 godina bez limita kilometraže i beskamatnim finansiranjem za pravna lica.

Prošle godine je na sajmu premijerno predstavljen brend GEELY sa svojim modelom Atlas Pro, koji je postigao odlične rezultate već u prvoj godini prodaje. Ovog puta će javnosti kao sajamska premijera biti prikazan model Coolray od koga se očekuju još bolji prodajni rezultati i za kojim vlada izuzetno veliko interesovanje u celom svetu. Model Coolray će na srpskom tržištu sa bogatim paketom opreme startovati sa cenom od 26.999 evra.

Od ove godine započinje saradnja i zastupanje još jednog poznatog švedsko-kineskog brenda – LYNK&CO – koji posluje u sastavu Geely grupacije i tesno sarađuje sa kompanijom Volvo. Na štandu će biti prikazan model Lynk&Co 01.

Od ove godine započinje saradnja i zastupanje još jednog poznatog švedsko-kineskog brenda – LYNK&CO – koji posluje u sastavu Geely grupacije i tesno sarađuje sa kompanijom Volvo. Na štandu će biti prikazan model Lynk&Co 01.