Cyclon Lubricants: Da ide kao podmazano

CYCLON LUBRICANTS DOO Beograd je predstavništvo grčke kompanije LPC S.A., industrijske i komercijalne kompanije, pionira na polju petrohemije, jedne od retkih kompanija koja je istovremeno aktivna u industrijskoj proizvodnji maziva (uključujući i sirovu naftu), proizvodnji i trgovini pakovanih maziva i prodaji tečnih goriva. Glavni proizvodi kompanije su: CYCLON goriva, CYCLON sirova nafta i CYCLON maziva.

LPC S.A. je dobro poznata kompanija po visokokvalitetnoj preradi i uživa veliki ugled na tržištu zbog svog profesionalizma i sposobnosti za donošenje brzih odluka na osnovu tačnih procena. Impresivan je broj internacionalnih i domaćih kompanija koje su naručioci kompanije LPC S.A. kompletnih serija proizvoda za sopstvenu upotrebu.

LPC S.A. počiva na osnovnom principu dostizanja optimalnog kvaliteta u svakom sektoru svojih delatnosti. Proizvodi u sektorima proizvodnje goriva i maziva obezbeđuju zagarantovani kvalitet o kome svedoče: dodela sertifikata od ISO 9001: 2000, priznanje Američkog naftnog instituta (API) i odobrenje američke vojske (U.S. Military) za maziva. LPC S.A. poseduje visoko kvalifikovani naučni kadar koji garantuje kvalitet proizvoda i usluga njenih rafinerija.

Štand Cyclona nalazi se u hali 2, nivo A.