Motogrini: Električni skuteri i svetski patenti

Kompanija MOTOGRINI GRUPPO je pionir u ponudi električnih vozila na tržištu Srbije. Svojim prvim nastupom obeležila je Motopassion 2015. godine.

Ove godine, na svom štandu u hali 7, pripremili su čak tri premijerna nastupa.

[fusion_imageframe image_id=”1253″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”left” lightbox=”yes” gallery_id=”” lightbox_image=”http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2018/03/bgcarshow2018_motogrini_1.jpg” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2018/03/bgcarshow2018_motogrini_1m.jpg[/fusion_imageframe]Prvo, biće predstavljena nova verzija već poznatog modela e:motion, ali pod nazivom Motogrini e:motion 2048 L3 sa litijumskim baterijama i inovativnom digitalnom instrument tablom.

Drugo, u Motogriniju je razvijena potpuno nova tehnologija za povećanje dometa električnih vozila specijalnim uređajem – Range module. Ova tehnologija se može primenjivati na svim električnim vozilima bez ili uz neznatne adaptacije za povećanje efikasnosti, uz zadržavanje postojećeg sistema i standarda, i

Treće, direktno sa sajma ECME 2017 dolazi nam Supersoco TC, prvi električni Cafe Racer u L1 kategoriji na svetu, hit sajma ECMA 2017 u Milanu. Motogrini Gruppo je ekskluzivni distributer za ovaj jedinstveni dvotočkaš (Bosch elektromotor od 17″ velike energetske efikasnosti; FOC vector kontroler; litijumske baterije ultra velikog kapaciteta; mogućnost korišćenja dve baterije istovremeno; CBS sistem kočenja; LED photoconductive far; smart aplikacija za mobilni telefon sa proverom ispravnosti vozila, lokatorom protiv krađe i mnogim drugim korisnim funkcijama; one button start…)

Preostali deo izlagačkog programa čini nekoliko e:motion modela različitih dometa, maksimalnih brzina, snage motora i baterija .

Motogrini će svoj nastup na Motopassionu oplemeniti brojnim drugim aktivnostima.

Ove godine će biti realizovana upravo njihova inicijativa da se na sajmu oformi “zelena zona”, kao posebna zona u kojoj bi na jednom mestu bila predstavljena vozila ove kategorije svih proizvođača. “Zelena zona” će biti u hali 7, a u njoj će biti izložena sva ekološka vozila, električni skuteri, električni bicikli i bicikli.

[fusion_imageframe image_id=”1257″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2018/03/bgcarshow2018_motogrini_2.jpg[/fusion_imageframe]

Na Motogrini štandu će po treći put, i to 27. marta, na Family day, od 16h do 19h, biti organizovana radionica za najmlađe posetioce sajma, posvećena bezbednosti u saobraćaju. I ova radionica radi se u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja.

Sa partnerom, kompanijom Car:Go Tecnologies, koja je 2015. lansirala servis i aplikaciju CAR:GO (omogućava naručivanje vožnje preko mobilnog telefona), prvi put u svetu biće pušten isti takav model moto-sharing usluga. To znači da će, pored automobila, preko ove aplikacije i sekcije MOTO:GO moći da se naruči i vožnja motorom do željene destinacije. Na štandu Motogrinija vršiće se prijave za sve one koji bi da, kao vozači dvotočkaša, uđu u ovakav sharing servis.