Auto stakla Ivanić: Originalno i prvoklasno

Ove godine na Beogradskom sajmu automobila u hali 1A nastupiće kompanija AUTO STAKLA IVANIĆ, broj 1 u Srbiji u oblasti auto stakala.

Kompanija se bavi prodajom originalnih evropskih auto-stakala za putnički, teretni i autobuski program, kao i njihovom ugradnjom i reparacijom. Poseduje mrežu servisa u Beogradu, Novom Beogradu, Zemunu, Novom Sadu, Bačkoj Palanci, a preko dilerske mreže posluje u celoj Srbiji, BiH, Crnoj Gori i Makedoniji.

Auto stakla Ivanić poseduje najveći logistički centar auto-stakala na preko 2000 m2 u Novom Sadu, izgrađen po svetskim standardima, što garantuje dostupnost auto stakala na lageru koji broji preko 35.000 auto stakala i koji se konstantno uvećava.

Na sajmu automobila ove godine Auto stakla Ivanić će prvi put posetiocima predstaviti novi sistem za reparaciju, odnosno popravku auto-stakala, koji je trenutno najsavremeniji u svetu – Wizziq.

Od jeseni prošle godine kompanija je postala zastupnik i distributer firme ICOR SA iz Belgije i njihovog Wizziq brenda za tržište Srbije, Crne Gore, BiH i Makedonije.

Na sajmu će biti demonstrirane prednosti originalnih auto-stakala u odnosu na sva druga jeftinija auto-stakla i koliko su ona značajna za bezbednost putnika i vozača.

[fusion_imageframe image_id=”1247″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2018/03/bgcarshow2018_ivanic_1.jpg[/fusion_imageframe]

Tokom sajma, na štandu Auto stakla Ivanić će vodeći proizvođač auto-stakala u Evropi i svetu, kompanija Saint Gobain Sekurit, prezentovati nove tehnologije u proizvodnji stakala i dodatne opreme koja se ugrađuje na stakla, pored ostalog i kalibraciju (podešavanje kamera nakon promene stakla) i pokazati kako bezbednosni sistemi funkcionišu.

U formi sajamske akcije, Auto stakla Ivanić će svoje cenjene kupce tokom trajanja Sajma automobila častiti GRATIS ugradnjom auto-stakla u svojim servisima.