KOV Technology – aplikacija Cvik

MILE CVIK – MAJSTOR NA KLIK je mobilna aplikacija koja je uvela revoluciju u pružanju usluga pomoći na putu.

Šta omogućava aplikacija Mile Cvik? Za početak, kad se dogodi da automobil jednostavno stane nasred puta, rešava problem gubljenja vremena, ali i nepredviđenih troškova oko šlepovanja ili popravke. Aplikaciju Cvik moguće je jednostavno skinuti za Android telefone ili iPhone, napravljena je za jedan i drugi sistem. Nakon besplatne registracije, korisnici mogu da odaberu pomoć na putu po zahtevu, ili da aktiviraju Osnovni, Plus ili Premijum paket Mile Cvik pretplate, koji im pruža sigurnost na putu na 3, 6 ili 12 meseci. Ako treba šlepovanje, popravka ili zamena gume na licu mesta, startovanje automobila ili zamena akumulatora, problem sa ključem? Ne treba brinuti, Mile Cvik je majstor opšte prakse za sve ove probleme.

[fusion_imageframe image_id=”1401″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2018/03/bgcarshow2018_kov-technology-601a1842.jpg[/fusion_imageframe]

Kako funkcioniše aplikacija? Ako se na putu dogodi nepredviđen kvar, sistem korisnika povezuje sa najbližim serviserom i prikazuje fiksnu cenu usluge, uz mogućnost plaćanja karticom ili kešom. Nakon što korisnik prihvati uslugu, aplikacija šalje vremenski okvir u kom može da očekuje pomoć. Korisnik može da u realnom vremenu prati dolazak servisera, uz mogućnost da ga pozove i dodatno objasni svoju situaciju ili lokaciju.

[fusion_imageframe image_id=”1399″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2018/03/bgcarshow2018_kov-technology_2.jpg[/fusion_imageframe]

S rastućom mrežom partnera od 64 auto-servisa koji pokrivaju celu Srbiju, od šlep službe, preko vulkanizera do auto bravara, pored pojednostavljenja procesa pružanja brze i povoljne pomoći na putu, Mile Cvik garantuje i najkvalitetniju moguću uslugu uz standardizovane cene. Takođe, Mile Cvik omogućava korisnicima kupovinu putnog osiguranja za putovanje u inostranstvo direktno iz aplikacije, kao i mnoge druge usluge.

Za vreme sajma sve cene paketa za pomoć na putu će biti snižene za 30%. I još, KOV Technology će podeliti vredne nagrade korisnicima koji se registruju za vreme sajma.