Rema: Transportne trake

Firma REMA DOO bavi se prodajom i uslugama. Distributer je nemačke firme TRS (materijali i alati za popravku i održavanje transportnih traka u svim segmentima transportnih sistema), kao i firme REMA TIP-TOP – Auto program (materijali i alati za vulkaniziranje tj. popravku spoljnih i unutrašnjih guma svih veličina i namena, od najmanje putničke do najveće damperske.

Firma je distributer i brendova kao što su:

  • Metaline, Nemačka – oblaganje svih površina poliuretanom,
  • Henkel – Loctite, koja u svojoj paleti proizvoda nudi vrhunska lepila i zaptivne mase za održavanje,
  • Wagener, Nemačka – prese za toplu vulkanizaciju transportnih traka,
  • Prema, Nemačka – reparaturni materijali za vulkanizerske radionice,
  • Invento – mašine za montažu i balansiranje guma,
  • Proxima – pneumatski alati,
  • Olfa, Japan – skalpeli,
  • MLT, Nemačka – kopče za transportne trake.

Rema ima na raspolaganju transportne trake svih tipova i veličina.

[fusion_imageframe image_id=”1594″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2018/03/bgcarshow2018_rema_slika_4.jpg[/fusion_imageframe]

Zastupnik je i japanske firme Aion Plas Chamois (veštačka jelenska koža).

Pored prodaje navedenih materijala i alata REMA Beograd nudi i usluge spajanja i popravki transportnih traka kao i popravku spoljnih guma svih veličina uz upotrebu najmodernijih mašina i alata.

Novo u asortimanu firme su univerzalni senzor ventili i uređaji za kodiranje za direktan TPMS, koji se sastoje od senzora koji se nalaze na svakom točku/felni i direktno su povezani preko radio signala sa prijemnikom koji se nalazi negde u automobilu. On dalje šalje podatke do kompjutera.