Stihl: Sve za svakoga i uvek

Kompanija STIHL od svog osnivanja postavlja standarde i uvodi inovacije. Svako ko zahteva vrhunski kvalitet i tehnologiju, bilo da radi u šumarstvu, poljoprivredi, građevini, u svojoj bašti ili dvorištu, zna za Stihl, što potvrđuju milioni zadovoljnih korisnika u preko 160 zemalja sveta.

Postoji mnogo načina za unapređenje rada u prirodi i sa prirodom i za to su potrebne pouzdane mašine prilagođene individualnim potrebama. Zato Stihl u svom asortimanu ima veliki izbor mašina kao što su:

  • motorne testere
  • motorne kose i trimeri za travu
  • perači, duvači, usisivači
  • VIKING kosačice, freze i usitnjivači

[fusion_imageframe image_id=”1576″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2018/03/bgcarshow2018_stihl_untitled_1.jpg[/fusion_imageframe]

Stihl asortiman obogaćen je inovativnom baterijskom tehnologijom! Stihl baterijski uređaji su moćni i tihi i predstavljaju savršen spoj snage i ergonomije. Napravljeni su na osnovu iskustva dugog 90 godina i zadovoljiće sve potrebe, bilo da korisnik radi u svojoj bašti, dvorištu ili kao profesionalac. Idealni su za rad u sredinama osetljivim na buku i jednostavni za upotrebu – uz samo jedan klik dobija se mnogo snage i neverovatna sloboda pokreta.