PI-GO eBIKE: Lagan i lak za vožnju

Visokokvalitetan bicikl, modernog dizajna za 2018. godinu.

Sam ram bicikla izrađen je od vazduhoplovnog aluminijuma, kao i točkovi. Zato je ukupna težina sa motorom i baterijom 16 kg, što je jednako težini svakog standardnog bicikla.

[fusion_imageframe image_id=”1671″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2018/03/motopassion2018_pi_go_3.jpg[/fusion_imageframe]

Sama baterija je u ramu bicikla, jačine 250 W, što omogućuje optimalnu vožnju od 50-60 Km, do narednog punjenja baterije, koje traje od 2-4 h. Poseduje integrisani led-displej, sa prikazom svih funkcija (kilometraža, vreme vožnje, jačina baterije), kao i bluetooth vezu sa uređajima vozača. Ima i integrisan zvučnik u ramu bicikla.

Bicikl je lak za vožnju za svakoga, zbog toga što ne poseduje ručicu ili dugme za gas. Kontakt se ostvaruje pritiskom na pedalu, što kompjuter registruje i pali motor.