CTC-Unit: ATV Linhai i Stels

U sklopu svog Nautičkog sektora, kompanija CTC-UNIT DOO ima i ponudu ATV i moto programa. Težište je na renomiranom američkom brendu Arctic Cat, tajvanskom brendu Access Motor i kineskom brendu Linhai, a od 2016. godine ponuda je proširena ruskim brendom Stels.

[fusion_imageframe image_id=”1680″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2018/03/motopassion2018_ctc-unit-linhai-1.jpg[/fusion_imageframe]

Na Motopassionu će naglasak biti stavljen na ATV vozilo Linhai, sa akcijskom sajamskom cenom od 4.999 eura, što ga čini najpovoljnijim modelom u toj kategoriji; potom na novo Stels vozilo, 850 ccm, koje se registruje kao traktor, te na dodatnu opremu po sniženim cenama.