Novinarski slalom 2018: Pobednici Živković i Isakov

Na „Pres slalomu Srbija 2018“, održanom na poligonu Beogradskog sajma, u organizaciji Udruženja novinara Srbije i Beogradskog sajma, takmičari su bili podeljeni u četiri grupe.

Pobednik novinarske kategorije do 1200 kubika je Miloš Živković. Drugoplasirani je novinar „Politike” Miloš Batančev, a treće mesto zauzeo je Dušan Marković.

Prvo mesto u novinarskoj kategoriji iznad 1200 kubika osvojio je Nikola Isakov iz lista lista „Start 013“, drugoplasirana је bila novinarka RTV Braničevo Svetlana Budimir, а treće mesto je osvojio Alekandar Isakov, takođe novinar „Starta 013“.

U kategoriji osoba sa invaliditetom (iznad 1200 kubika), prvo mesto osvojio je Mihailo Pajević, a drugo Milutin Dimitrijević.

U prvoj kategoriji sportskih vozača, do 1200 kubika, prvoplasirani je bio Miloš Brkić, drugi Aleksandar Radičević, a treći Radosav Jović. U kategoriji preko 1200 kubika pobedio je Saša Glišić, drugi je bio Aleksa Radojković, a treći Dušan Jovanović.

U kategoriji starovremenskih automobila niže kubikaže prvi je bio Dimitrije Ilić, drugi Zoran Milisavljević, a treći Ivan Matošević. Prvo mesto u kategoriji jačih starovremenskih automobila zauzeo je Mladen Šerbula.