Premijerni nastup Uprave carina na Sajmu automobila

Na najznačajnijim godišnjim regionalnim događajima u sektoru auto i moto industrije – DDOR BG CAR SHOW 06 i 12. MOTOPASSION-u, premijerno učestvuje Uprava carina, koja kao eksponate izlaže opremu kojom raspolaže.

Posetioci Sajma imaju priliku da vide mobilni kamion-skener, automobil, kao i sofisticiranu opremu poput fiber optike, bustera, pejdžera za merenje radioaktivnosti, kao i uređaj za testiranje praškastih materija, a pažnju će privući i službeni pas specijalizovan za otkrivanje cigareta.

[fusion_imageframe image_id=”2054″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”yes” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2018/03/bgcarshow2018_1887.jpg[/fusion_imageframe]

Uprava carina na Sajmu želi da upozna javnost sa rezultatima svog rada i modernizacijom koju kontinuirano sprovodi, zbog čega će svakodnevno na svom štandu i na otvorenom prostoru predstavljati svoj rad, aktivnosti i rezultate. Ova ustanova dostigla je izuzetnu tehnološku opremljenost, zahvaljujući kojoj rad naše carinske službe može da se svrsta u red sa razvijenijim zemljama Evrope i sveta.

[fusion_imageframe image_id=”2050″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2018/03/bgcarshow2018_1884.jpg[/fusion_imageframe]