Dođite i proverite da li će lente pripasti najlepšim hostesama

Već godinama je jasno da ni lepota ni emocije ne nedostaju sajmovima automobila i motocikala, jer prelepe i moćne automobile „u stopu“ prate atraktivne hostese, koje su i te kako zapažene na svim štandovima.

[fusion_tagline_box backgroundcolor=”” shadow=”yes” shadowopacity=”0.7″ border=”5″ bordercolor=”#607d8b” highlightposition=”none” content_alignment=”left” link=”” button=”” linktarget=”_self” modal=”” button_size=”” button_type=”” button_shape=”” buttoncolor=”default” title=”ŽIRI” description=”” margin_top=”” margin_bottom=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

O najlepšim hostesama, devojkama koje ulepšavaju štandove svih izlagača ali posetiocima nude i nezamenjivu pomoć u predstavljanju automobila, ove godine odlučivaće žiri u sledećem sastavu – pevačica Sara Jo, automobilista Miloš Pavlović, manekenka Ivana Korab i voditeljka Dušica Spasić.

[/fusion_tagline_box]

Podsećamo posetioce da se „Izbor za miss DDOR BG CAR SHOW 06 i 12. MOTOPASSION“ održava danas – ponedeljak, 26. marta u 17 časova. Pozivamo sve ljubitelje „duple“ lepote da u tom terminu budu sa nama u hali 1 Beogradskog sajma i prisustvuju ovom pravom malom spektaklu. Prijavljivanje devojaka još nije završeno, ali s obzirom na interesovanje hostesa – konkurencija će biti veoma jaka. Dođite i proverite da li će tri prvoplasirane devojke po izboru našeg stručnog žirija biti i po vašem ukusu.