Ivana Okiljević – miss DDOR BG Car Show 06 i 12. Motopassion

Ni trenutno najveći svetski auto-moto događaj, koji se održava baš na Beogradskom sajmu, nije mogao da prođe bez atrakcije koja prati ovakvu vrstu dešavanja, i to na svim svetskim meridijanima. Tako je izbor za „Miss DDOR BG CAR SHOW 06 i 12. Motopassion“ samo potvrdio jednu od najdugovečnijih sajamskih tradicija.

Čast i obavezu da izaberu najlepše, najprivlačnije i najatraktivnije hostese među svima onima koje su na radost posetilaca dodatno ukrašavale štandove izlagača i izložene automobile i motocikle, ali i drugih učesnika ovih sajmova, dobio je žiri koji su činili pevačica Sara Jo, automobilista Miloš Pavlović, manekenka Ivana Korab i voditeljka Dušica Spasić.

E, taj žiri je, među 46 prijavljenih kandidatkinja, prvo napravio širi izbor od 20, a zatim i uži, onaj top, od 10 devojaka. Konačno su, na opšu radost više stotina prisutnih i uz zvuke sirena podrške iz automobila izloženih u hali 1 Beogradskog sajma, proglašene i tri prvoplasirane.

A pobednica ovogodišnjeg takmičenja za miss BG CAR SHOW i Motopassion postala je Ivana Okiljević, koja krasila BMW-ov model M5.

Prva pratilja je Emilija Jovanović, zapažena pored sjajnog modela Peugeot 2008, a za drugu pratilju izabrana je Teodora Musovski sa štanda Credit Agricole banke.

Sve tri devojke okitile su se lentama, cvećem i nagradnim vaučerima, muški posetioci su ostali u žalosti jer se sve prebrzo završilo, a ženski su likovali jer im ovakva konkurencija nije predugo remetila neizbežnu sujetu.

[fusion_gallery image_ids=”2124,2120,2118,2116,2122,2128,2114,2126″ layout=”” picture_size=”” columns=”4″ column_spacing=”10″ hover_type=”zoomin” lightbox=”yes” lightbox_content=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][/fusion_gallery]