Potpisan ugovor između Beogradskog sajma i Asocijacije uvoznika vozila i delova Srbije

[fusion_imageframe image_id=”2278|full” max_width=”” style_type=”” blur=”” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”yes” gallery_id=”” lightbox_image=”” lightbox_image_id=”” alt=”Potpisan ugovor između Beogradskog sajma i Asocijacije uvoznika vozila i delova Srbije” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2019/02/ugovor_asocijacija_uvoznika_vozila_v-1.jpg[/fusion_imageframe]

Asocijacija uvoznika vozila i delova Srbije, dugogodišnji i pouzdani partner u organizaciji vrhunskih sajamskih manifestacija kao što su Međunarodni salon automobila, BG Car Show i Motopassion, i Beogradski sajam potpisali su 1. februara 2019. godine Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji.

Ovim ugovorom potcrtava se dosadašnji veoma uspešan i obostrano koristan poslovni odnos između Beogradskog sajma i Asocijacije i planira nastavak izuzetno plodotvorne saradnje i u predstojećem četvorogodišnjem periodu od 2019. do 2022. godine.

Ugovor su potpisali generalna direktorka Beogradskog sajma Danka Selić i predsednik Asocijacije uvoznika vozila i delova Miloš Petrović.