Knežev Group

Kompanija KNEŽEV GROUP DOO sa sedištem i proizvodnjom u Bečeju, predstavlja jednog od vodećih proizvođača autoprikolica sa svojim brendom Knežev Trailers.

U modernoj proizvodnoj hali na 2.000 m2 vrši se projektovanje, izrada i sklapanje preko 50 različitih modela autoprikolica do ukupne mase od 3.500 kg, raznih tipova i namena, kao što su lake prikolice sa i bez nadgradnje, namenske prikolice sa platformom, prikolice za prevoz motocikala i automobila sa rampom, kip-prikolice, prikolice za prevoz plovila, prikolice za prevoz manjih radnih mašina i opreme itd., u zavisnosti od potreba krajnjeg korisnika.

[fusion_imageframe image_id=”2373|full” max_width=”” style_type=”” blur=”” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” lightbox_image_id=”” alt=”Knežev Group” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2019/03/msa2019_knezev-group-2127-rf-1.jpg[/fusion_imageframe]

Sve autoprikolice poseduju serijski Certifikat i međunarodnu identifikacionu šifru proizvođača vozila.

Prikolice se odlikuju izuzetnim voznim karakteristikama. Pritisak na vučnu kuku automobila pri maksimalnom opterećenju vrlo je mali, te su stoga prikolice vrlo lake za vuču. Ove prikolice odlikuju mala težina, izdržljivost, praktičnost u radu, kvalitet izrade I moderan dizajn.

[fusion_imageframe image_id=”2380|full” max_width=”” style_type=”” blur=”” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” lightbox_image_id=”” alt=”Knežev Group” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2019/03/msa2019_knezev-group-light-25-w_7_2-1.jpg[/fusion_imageframe]

Ove prikolice su izdržljive i lake konstrukcije od profilisanog pocinkovanog lima debljine 3, 4 i 5 mm, antikorozivno zaštićene toplim cinkom, imaju torzione osovine, blatobrane i uređaje za vuču poznatog brenda Knott Autoflex YUG, gde su komponente izabrane tako da proizvodi budu adekvatno eksploatisani u svim vremenskim uslovima. Sve prikolice su opremljene fabrikovanom elektro-instalacijom renomiranog evropskog proizvođača Aspock.

Kompanija na odabranu šasiju vrši montažu stranica od pocinkovanog lima, aluminijuma ili vodootpornog špera, kao i montažu rolera ili klizača za prihvat različitih tipova plovila iz svog prepoznatljivog Marine programa autoprikolica.