Putevi Srbije

[fusion_imageframe image_id=”2462|full” max_width=”” style_type=”” blur=”” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” lightbox_image_id=”” alt=”Javno preduzeće Putevi Srbije” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2019/03/msa2019_jp-ps-logo-1.jpg[/fusion_imageframe]

Javno preduzeće „Putevi Srbije“ i Sektor za naplatu putarine će u periodu 22 – 31. marta 2019. godine, učestvovati na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu.

U hali 4 Beogradskog sajma, Sektor za naplatu putarine predstaviće zainteresovanim posetiocima sve prednosti elektronske naplate putarine (ENP) i druge značajne sadržaje kao što su: punjači za električne automobile, besplatan Wi-Fi duž deonica auto puta, aplikacija za mobilne telefone „Putevi Srbije“.

[fusion_imageframe image_id=”2460|full” max_width=”” style_type=”” blur=”” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” lightbox_image_id=”” alt=”Javno preduzeće Putevi Srbije” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2019/03/msa2019_jp-ps-2-1.jpg[/fusion_imageframe]

„Putevi Srbije“ izlaganjem na sajmu žele da široj javnosti približe delokrug rada ovog javnog preduzeća i Sektora za naplatu putarine i da se predstave se na drugačiji način.

Posetioci će na licu mesta moći da kupe i dopune uređaj za elektronsku naplatu putarine koja predstavlja savremeni model beskontaktnog plaćanja putarine i omogućava prolazak bez zaustavljanja, posebno označenim saobraćajnim trakama, komfornu i bezbednu vožnju uz mogućnost ostvarivanja različitih popusta.

Zaposleni će predstaviti mobilnu aplikaciju „Putevi Srbije“ i uputiti posetioce o prednostima njenog korišćenja. Aplikacija pruža servisne informacije korisnicima puta o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, o stanju na putevima, vremenskim prilikama, mestima na kojima mogu da kupe ili dopune svoj ENP uređaj , kao i lokacije elektropunjača.