Garage Moto Shop

GARAGE MOTO SHOP DOO je beogradska prodavnica moto-opreme i delova za motorcikle, sa paletom od preko 30 različitih brendova i proizvođača, a ekskluzivni je zastupnik i uvoznik renomiranih proizvoda Caberg Spa (proizvođača moto-kaciga iz Italije), Gaerne Spa (proizvođača moto-obuće iz Italije), Five Advanced Gloves (proizvođača moto-rukavica iz Francuske).

[fusion_imageframe image_id=”2525|full” max_width=”” style_type=”” blur=”” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” lightbox_image_id=”” alt=”Caberg Drift Evo kaciga” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2019/03/motopassion2019_garage-moto-shop-1-1.jpg[/fusion_imageframe]

Firma će na 13. Međunarodnom sajmu motocikala premijerno predstaviti Drift Evo sport touring kacigu iz Caberga. Ova kaciga je rezultat iskustva stečenog u saradnji trkačkog odeljenja kompanije Caberg i profesionalnih vozača koji nose Drift Evo. Opremljena je i transparentnim vizirom protiv ogrebotina, podesivim Pinlock objektivom Max Vision protiv zamagljivanja i integrisanim anti-scratch štitnikom za sunce DVT (Double Visor Tech) kojim se lako može upravljati bočnom polugom. Trostruka ventilacija omogućava idealnu provetrenost. Nudi se u novim grafičkim verzijama Integra i Gama sa kompozitnim vlaknima, kao i Speedster verzijom. Dostupna je i verzija Carbon, sa školjkom u potpunosti od karbonskih vlakana, a teži 100 grama manje u odnosu na verziju od kompozitnih vlakana.

Garage moto shop će sajamskim kupcima dati specijalan sajamski popust 10-20%.