KIA AUTO

Kompanija KIA AUTO će na Salonu automobila 2019. predstaviti više i aktuelnih prodajnih hitova i noviteta.

Posetioci će moći da pogledaju predstavnika u B-segmentu – model Rio, kao i urbani krosover Stonic.

Po prvi put pod kupolama beogradskog sajma naći će se kompletno nova gama modela Ceed: petovratni hečbek Ceed, karavan Ceed Sportwagon i novi ProCeed koji sada ima potpuno novi “shooting brake” oblik karoserije i pozicionira se u top ponudu Ceed game.

[fusion_imageframe image_id=”2533|full” max_width=”” style_type=”” blur=”” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” lightbox_image_id=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2019/03/msa2019_kia-ceed-sportwagon.jpg[/fusion_imageframe]

Nezaobilazan deo će zauzeti i novi Sportage za 2019. godinu, u nekoliko verzija.

Imajući u vidu očekivanja publike, kompanija Kia Auto obezbedila je sajamske cene i uslove prodaje koji su i pre sajma dostupni u celoj zastupničkoj mreži Kia Motorsa u Srbiji.

Novi Ceed startovao je sa prodajom u Srbiji sa cenom već od 12.990 EUR. Reč je o modelu sa 1,4 benzinskim motorom u “active” paketu opreme, koji je standardno opremljen brojnim sistemima bezbednosti kao što su Sistem za izbegavanje sudara sa autonomnim kočenjem (FCA), Sistem za održavanje vozila u voznoj traci (LKA), Sistem za automatsko zatamnjivanje dugih svetala (HBA) i Sistem upozorenja o smanjenoj koncentraciji vozača (DAA). Ova tehnologija je do sada viđena samo kao opcija na drugim modelima.

[fusion_imageframe image_id=”2537|full” max_width=”” style_type=”” blur=”” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” lightbox_image_id=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2019/03/msa2019_kia-rio.jpg[/fusion_imageframe]

Model ProCeed sa novim “shooting brake” oblikom karoserije sada se svrstava u sam vrh Ceed game, o čemu dovoljno govori i podatak da će biti dostupan samo u GT Line i GT specifikacijama opreme.

Novi Sportage za 2019. godinu doneo je još svežine u C-SUV segment vozila što se odrazilo odličnom prodajom već na samom startu nove godine. Uz drugačiju matricu kombinacija motora, menjača, pogona i opreme, kupcima ja na izbor stavljen mnogo veći broj kombinacija i konfiguracija uz koje mogu ostvariti i značajne uštede od nekoliko hiljada evra u poređenju sa prethodnikom za 2018. godinu.

[fusion_imageframe image_id=”2539|full” max_width=”” style_type=”” blur=”” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” lightbox_image_id=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2019/03/msa2019_kia-sportage.jpg[/fusion_imageframe]

Kao poseban “sajamski hit” ove godine će biti ponuđena i ograničena količina modela Sportage sa benzinskim motorom uz popust od čak 6.500 evra i sada ima novu startnu cenu od 16.990 evra!

Sajamski uslovi prodaje važe podjednako u celoj zastupničkoj mreži Kia Motorsa u Srbiji od 1. marta do 30. aprila, dok traju zalihe.

[fusion_imageframe image_id=”2531|full” max_width=”” style_type=”” blur=”” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” lightbox_image_id=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2019/03/msa2019_kia-ceed-hatchback.jpg[/fusion_imageframe]

Beogradska publika, moći će da uživa u Kijinim sajamskim hitovima u hali 4 Beogradskog sajma.

ovlašćeni uvoznik i distributer za vozila iz programa Kia Motorsa za Srbiju, pokrenula je svoju novu prodajnu akciju povodom predstojećeg 54. Međunarodnog salona automobila koji se od 22. do 31. marta održava pod kupolama beogradskog sajma.