Politek

[fusion_imageframe image_id=”3727|full” max_width=”” style_type=”” blur=”” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”yes” gallery_id=”” lightbox_image=”” lightbox_image_id=”” alt=”Politek” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” filter_hue=”0″ filter_saturation=”100″ filter_brightness=”100″ filter_contrast=”100″ filter_invert=”0″ filter_sepia=”0″ filter_opacity=”100″ filter_blur=”0″ filter_hue_hover=”0″ filter_saturation_hover=”100″ filter_brightness_hover=”100″ filter_contrast_hover=”100″ filter_invert_hover=”0″ filter_sepia_hover=”0″ filter_opacity_hover=”100″ filter_blur_hover=”0″]http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2020/03/bgcs2020_politek-2-1.jpg[/fusion_imageframe]

Kompanija POLITEK je specijalizovana fabrika za proizvodnju karoserija i nadogradnji za privredna vozila. U standardnom asortimanu proizvoda se nalaze: sandučarske nadogradnje sa raznim sistemima kliznih cerada, termoizolovane komore, minibusevi, kiperski sanduci, alubox nadogradnje, autotransporteri.

Kompletno poslovanje kompanije se odvija po standardima autoindustrije pri čemu se za sve nadogradnje obezbeđuju atesti neophodni za registraciju vozila.

Na sajmu DDOR BG CAR SHOW 07 kompanija će izložiti vozila namenjena međunarodnom transportu na vozilima marke Renault, Mercedes, Volkswagen i Fiat. U pitanju su lake, aluminijumske, sandučarske nadogradnje sa kliznim sistemima cerada bokova i krova, zatim sistemi sa podiznim stubovima gde se dobija dodatna visina za utovar. Sva vozila će biti opremljena kapsulom za spavanje, dodatnim pneumatskim ogibljenjem i vazdušnim grejačem. Premijerno će biti prikazana verzija kapsule za spavanje za duplu posadu. Pored sandučarskih nadogradnji za međunarodni transport, posetioci će moći da vide i laku aluminijumsku box nadogradnju kao i termokomoru.