SR Knežević

Kompanija SR KNEŽEVIĆ iz Nove Pazove, već dvadeset godina aktivno se bavi proizvodnjom delova od plastike za putnički, poljoprivredni i teretni program. Roba iz ove kompanije aktivna je na teritoriji bivše Jugoslavije i na teritoriji EU (Holandija, Slovačka, Austrija…).

Udarni artikal SR „Knežević“ su ratkapne, po čijem plasmanu su lideri na tržištu Republike Srbije.

Zbog zahteva na domaćem tržištu asortiman je proširen na kompletnu autoopremu i kozmetiku i, što je najvažnije, postali su direktni uvoznici „broj jedan“ ruskih motornih ulja Sintec i nemačkog premium brenda motornih ulja Rolf.

[fusion_gallery layout=”” picture_size=”” columns=”2″ column_spacing=”4″ gallery_masonry_grid_ratio=”” gallery_masonry_width_double=”” hover_type=”” lightbox=”yes” lightbox_content=”” bordersize=”” bordercolor=”” border_radius=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_gallery_image image=”http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2020/03/bgcs2020_knezevic-sintec-1.jpg” image_id=”3705″ link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”http://sajamautomobila.rs/wp-content/uploads/2020/03/bgcs2020_knezevic-rolf-1.jpg” image_id=”3703″ link=”” linktarget=”_self” /][/fusion_gallery]