TAGO

TAGO MOTO CENTAR (Tago Car d.o.o.) iz Novog Sada je ekskluzivni i ovlašćeni uvoznik za Srbiju za svetski poznate brednove moto opreme: TOURATECH, NEXX, LEO VINCE, TRILOBITE, MODEKA, XRC, LAMPA i BIKE LIFT, sa kojima i ove godine nastupa na sajmu „Motopassion“ u hali 4.

Pored navedenih brendova moto opreme TAGO MOTO CENTAR je i ovlašćeni regionalni diler velikih proizvođača motocikla, skutera i ATV/UTV/SSV vozila: DUCATI, CFMOTO, HUSQVARNA, ROYAL ENFIELD, BENELLI i VELOCIFERO.

Na ulazu u Novi Sad sa auto puta iz pravca Beograda i Zrenjanina (Zrenjaninski put br. 6) u izložbenom prostoru od preko 1.000 m2 TAGO MOTO CENTAR predstavlja kupcima i promoviše javnosti veliku ponudu motocikala, skutera, kvadova i moto opreme, po principu ”sve na jednom mestu”, za različite kupce, prema željama i mogućnostima.

Ponuda obuhvata prodaju novih i polovnih vozila i dodatne opreme, ovlašćeni servis i prodaju rezervnih delova, guma, limarsko-farbarski i vulkanizerski centar, tehnički pregled, perionicu, registraciju i osiguranje vozila, uključujući i finansiranje istih.